How to: gezond haar na je vakantie

06 augustus 2019

De vakantie is achter de rug en je bent weer helemaal opgeladen. Jij wel, maar hoe zit het met je haar? Je lokken hebben te maken gehad met diverse prikkels tijdens de vakantie. Lucky you, wij hebben de perfecte oplossing voor je!

Color up!

We gaan weer back to work en dus moeten we er weer helemaal perfect en opgeladen uitzien. Jij hebt net je vakantie achter de rug dus kunt in volledige rust terugkeren. Nu je haar nog! Wij helpen je daarbij met het volgende! 

Back to work

Dat betekend dat het drukke dagelijks leven weer voor de deur staat. Net terug van vakantie dus die vakantie vibes wil je graag nog eventjes vasthouden. Verwen jezelf daarom nog één keertje voordat je weer aan de slag gaat met onze After Sun deal!

Met de After Sun deal kun jij na je vakantie weer met een frisse look beginnen. Bij deze deal krijg je namelijk 3 color parts, hiermee krijg je bijvoorbeeld een nieuwe balayage, highlights of een geheel nieuwe kleur. Om je haarkleur helemaal mooi af te maken zetten we een toner in om het juiste karakter aan het aan te geven. Denk hierbij aan ice blond als je blond bent geverfd of bijvoorbeeld copper red voor een volle mooie rode herfstkleur.

Omdat je haar wel een boost kan gebruiken na al dat zout en chloor van de vakantie doen we ook nog een voedend masker in je haar. Dit zorgt er voor dat je haar weer een gezonde glans krijgt en er weer super healthy uitziet.

We laten je natuurlijk niet met natte haren de salon uitlopen dus een quick blow dry mag in deze deal natuurlijk niet ontbreken. Met de quick blow dry wordt je haar gedroogd en de punten gepolijst.

Met de After Sun deal maak je je haar ready om weer back to work te gaan voor slechts €99! Je loopt stralend de salon uit met net die extra glow waardoor je er weer tegenaan kunt op je werk.

Ready, set, go!

Wij staan al in de startblokken om jou helemaal klaar te stormen om terug te keren op je werk. Kom je voor dat laatste rust momentje nog even langs bij ons in de salon? Maak hier je afspraak en dan zien we je snel!

Te koop in onze salons

Maak je behandeling compleet met deze aanbevolen verzorgingsproducten!

Meer weten over onze producten? Raadpleeg een specialist in één van onze salons om advies!