Algemene voorwaarden

Cosmo Hairstyling hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van prospects, klanten en partners.

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen.

Gebruik gegevens
De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners te benaderen:
* over belangrijke ontwikkelingen binnen knip en kleurbehandelingen;
* over nieuwe producten en diensten van Cosmo Hairstyling;
* over commerciële aanbiedingen;
* voor marktonderzoek.

Opslag gegevens

De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Gegevens wijzigen

In de e-mail nieuwsbrief en andere mailings staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de email communicatie vanuit Cosmo Hairstyling. U hebt te allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek zal Cosmo Hairstyling u uit zijn bestand halen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.
Schiedamsedijk 49
3011 ED Rotterdam
avg@provalliance.nl

Mocht u overige vragen hebben kunt u mailen naar marketing@provalliance.nl

Wijzigen van dit privacybeleid

Cosmo Hairstyling houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10-12-2020

Aanbetalingen

Voor het boeken van geselecteerde behandelingen is een aanbetaling verplicht. Mocht er onverhoopt een reden zijn om uw afspraak te annuleren/verplaatsen, dan zijn de volgende voorwaarden van kracht.

  • Tot 4 uur van tevoren kunt u uw afspraak kosteloos annuleren of verplaatsten.*
  • Bij annulering van een afspraak tot 4 uur van tevoren, wordt uw aanbetaling automatisch binnen 1-2 werkdagen op uw rekening terug gestort.

*  Bij annuleren binnen 4 uur voor aanvang van de afspraak, vindt geen terugbetaling plaats.