• Modebewust en verrassend
  • Cosmo Touch-up
  • Kleurexperts

IT'S ALL ABOUT AMBITION

Because that’s who we are. Wij zijn ambitieus. We geloven in de ambitie van mensen en we geloven dat ambitie leidt tot de beste behandelingen, producten en resultaten. Onze ambitie is om het maximale uit jouw haar te halen. Je haar laat namelijk zien wie je bent. That’s why we’re taking it to the next level. Want het leven is te kort om erbij te lopen alsof het je niets kan schelen.

Wie zijn wij?

Al sinds 1986 is het onze passie om het leven van onze klanten mooier te maken. Wij geloven erin dat mooi haar een onderdeel van je levensstijl is waarmee je je look helemaal compleet maakt. We houden van mooi gezond haar en we zijn de beste in het maken van creatieve kleuringen met mooie styling looks! Ons motto is tenslotte: Good hair speaks louder than words!

Cosmo gaat op elk vlak verder dan andere salons, we willen je de look geven die precies bij je past en heten je graag welkom bij ons in de salon met al onze fijne delighters! Want met meer dan 30 jaar ervaring bieden we gegarandeerd kwaliteit om jou een uniek haarplan aan te meten. Bij Cosmo werkt iedereen namelijk met passie en liefde voor het vak. Alle stylisten beschikken over de beste technieken dankzij de professionele trainingen van Provacademy. Dit is waarom Cosmo Hairstyling alleen de beste stylisten in dienst heeft.

Dus, wie je en waar je ook bent, Cosmo is er voor jou, 7 dagen per week.

‘Hair aware: de ambitie om het maximale uit je haar te halen.'

MISSIE

Het perfectioneren van het haar van onze klanten op alle gebieden en het constant positief blijven verrassen, zodat klanten de gehele dag door kunnen stralen.

MODEBEWUST EN VERRASSEND

Cosmo is vanaf het begin af aan altijd op de hoogte geweest van de nieuwste trends op het gebied van beauty & fashion. We zijn daarom niet voor niets al jarenlang marktleider met bijna 50 salons in heel Nederland.

WERELDS EN TOONAANGEVEND

We love to make you look fashion fabulous. Maar hierin houden we ook rekening met de realiteit, de échte wereld, waarin je niet heel de dag voor je spiegel doorbrengt. Daarom zorgen we voor de perfecte vertaling van high fashion naar high street.

PERSOONLIJK EN GASTVRIJ

Wij, stylisten van Cosmo, zijn ook wel je persoonlijke hairguru’s. Wij begrijpen je als geen ander en daarom zorgen wij ervoor dat je haar jouw verhaal vertelt. Daarnaast geven we je het gevoel dat je thuiskomt, bij binnenkomst tot je onze salon verlaat. Onder het genot van een kopje koffie/thee of iets anders lekkers geven we jou het kapsel dat jij verdient!