5x Cosmo favorite summer looks

19 juli 2022

Het aanschaffen van zomerse jurkjes en denim shorts is niet het enige waar we aan moeten denken tijdens de zomermaanden… De haar looks mogen we natuurlijk niet vergeten. Jouw hairstyle maakt jouw outfit helemaal af. Ben je benieuwd welke kapsels deze zomer helemaal in zijn? Wij hebben speciaal voor jou onze favoriete zomerse haar looks op een rijtje gezet, zodat je nieuwe kapsel helemaal summer proof is!

Fixie haircut

Een Fixie haircut is het kapsel voor als je een moderne look wilt. Daarnaast is deze look, mooi en geschikt voor elk haartype. Mocht je dik haar hebben dan zal de Fixie uitvallen met veel textuur en volume. Heb je fijn haar? Dan raden wij aan om lagen te kiezen zodat je haar de dikte van je korte lokken vergroot. Er zijn verschillende soorten Fixie cuts. Onze stylistes in de salon adviseren je graag welke look het beste bij jouw gezichtsvorm past!

Curly shag

De Curly shag is een kapsel dat draait om veel volume. En bestaat uit diverse lagen die veel body en vorm bieden aan vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe look met veel volume. Kost het je veel moeite om je mooie gekrulde lokken in tact te houden? Neem dan een ‘’shag look’’ met langere lagen en een pony die niet zoveel opvalt. Zo bespaar jij veel tijd in de ochtend met het stylen van je haar.

Long sleek hair

Indien je je lange lokken niet wilt opofferen kan je gaan voor een gelaagd kapsel. Laat de stylistes in de salon de exacte positie en lengte van de lagen aanpassen die het beste bij jouw gezichtsvorm passen. Een lang kapsel met laagjes is een prachtige manier om je look een extra touch van beweging, textuur en veerkracht te geven zonder een grote verandering!

The new shag

Als laatste The new shag… wat houdt dat in? The new shag is een kapsel met heel veel korte laagjes. Door de korte laagjes krijg je deze zomer een classic retro look die je een moderne make-over geeft! The new shag bewijst dat lang haar en een pony goed samen kunnen. How nice! Ga jij voor een lange pony of juist een korte?

Short bob

De Short bob is deze zomer weer helemaal back! Het is geen gloednieuw kapsel maar we treffen de bob deze zomer aan in een kortere versie. Met een kortere versie bedoelen we dan ook, dat het haar tot de kaken valt. Dit zorgt ervoor dat de Short bob een nonchalante maar ook een klassieke twist geeft aan je nieuwe zomer look.

Ben je nieuwsgierig geraakt naar nog meer trends voor deze zomer? Neem dan een kijkje door op de onderstaande button te klikken.