Keratinebehandeling bij Cosmo Hairstyling

23 april 2024

Bij Cosmo Hairstyling kun je ook terecht voor een keratinebehandeling. Zo’n behandeling geeft beschadigd haar weer een gezonde en glanzende look. Pluizig en onhandelbaar haar wordt hiermee zo goed als verleden tijd. Goed nieuws, maar wat is keratine precies en wat doet het voor jouw haar?

Wat doet een keratinebehandeling?

De Keratinebehandeling bij Cosmo Hairstyling is een behandeling die het haar gezonder, makkelijker handelbaar en pluisvrij maakt. Het is een echte ‘health boost’ voor het haar!

Wat is keratine?

Keratine wordt gevormd door verschillende aminozuren; de bouwstenen van eiwitten. Keratine is een lichaamseigen stof (een proteïne) die voorkomt in bijvoorbeeld ons haar, huid en onze nagels.

De keratinebehandeling bij Cosmo Hairstyling is van The Soap Pharmacy. Zij halen voor deze behandeling de keratine uit quinoa en niet uit dierlijke producten, zoals veel andere merken dat doen. De behandeling is daarmee helemaal vegan!

Wanneer is mijn haar geschikt voor een keratinebehandeling?

De keratinebehandeling bij Cosmo Hairstyling is geschikt voor bijna alle haartypen! Echter kan het haar niet té beschadigd zijn. Er komt tijdens de behandeling namelijk hitte op het haar, en daarvoor kan het haar niet te broos zijn. Ook kan er geen keratinebehandeling gedaan worden op haar dat met henna gekleurd is.

Hoe lang zie je het effect van een keratinebehandeling

Je geniet drie tot vijf maanden van mooie resultaten. Externe factoren zoals het oplichten van het haar, of zee- of chloorwater, tasten de resultaten van de behandeling aan.

Voor een zo lang mogelijk resultaat is het belangrijk dat je goede aftercare producten gebruikt. De producten van The Soap Pharmacy zorgen ervoor dat je lang van je behandeling kunt genieten. Je koopt deze bij Cosmo Hairstyling.

Soap Pharmacy

Wat is het effect van een keratinebehandeling op krullen?

Je kunt de behandeling gebruiken om krullen gladder te maken en pluis weg te nemen. Doordat het geen permanente behandeling is, en de kwaliteit van het haar dus niet negatief beïnvloed, zullen krullen niet helemaal uit het haar verdwijnen, maar zullen indien gewenst wel getemd worden.

Wanneer je je krullen volledig wil behouden kan de behandeling iets aangepast worden. Hiermee wordt alleen de pluis weggehaald en wordt het haar gezonder gemaakt.

Meer weten? Lees hier meer!

Afspraak maken? Bel dan naar de salon

NU GRATIS PRODUCT VOOR THUIS

Ontvang een product van The Soap Pharmacy cadeau bij een keratinebehandeling.

* Voorwaarden: ontvang een product van The Soap Pharmacy cadeau bij een keratine behandeling. Geldig van 15 april tot 26 mei 2024. Niet geldig bij de keratine express treatment, niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten