Specialismen van Cosmo Hairstyling

Dat je bij onze stylisten terecht kunt om je haar te laten knippen, kleuren, verzorgen en stylen, wist je vast al. Maar was je ook al bekend met de verschillende specialismen van Cosmo Hairstyling? Zo zijn er bij elke Cosmo Hairstyling salon stylisten speciaal getraind voor het knippen en verzorgen van curly hair, voor het maken van de mooiste bruidskapsels, voor de mooiste kleurbehandelingen en voor hoogwaardige keratinebehandelingen.

Curly hair

Krullenspecialisten

Bij Cosmo Hairstyling kun je terecht voor speciale treatments voor curly hair. In alle Cosmo Hairstyling salons vind je namelijk een speciaal getrainde Curl Expert. We bieden een exclusieve krullen-knipbehandeling met krullen-treatment en styling.

Hoeft je haar even niet geknipt, maar wil je wel je krullen extra verzorgen? Kies dan voor onze exclusieve krullen-stylingbehandeling, die we combineren met een verzorgende treatment. In 5 sessies helpen we je haar een healthy boost te geven.

Afspraak maken

Afspraak inplannen voor een krullen-behandeling? Neem telefonisch contact met de Cosmo Hairstyling salon bij jou in de buurt!

Cosmo Hairstyling Curls

Lees hier alles over onze krullenbehandeling en over de customer curl card.

Bridal looks

Komt jouw droomdag eraan? Dan wil je er natuurlijk stralend uitzien en dat begint bij je bruidskapsel! Bohemian of juist een klassieke look, alles is mogelijk! Cosmo Hairstyling biedt 3 verschillende bridal pakketten met diverse services; traditional, classic en exclusive.

Lees hier meer over de verschillen tussen de 3 bridal pakketten of vraag onze stylisten om meer informatie over onze bridal services.

 

The Perfect Wedding

Op het online platform The Perfect Wedding, lees je ook over de ervaringen van bruiden die je voorgingen en op hun trouwdag hebben gestraald met een schitterend kapsel van Cosmo Hairstyling. Ga hier naar The Perfect Wedding.

Keratinebehandeling

Cosmo Hairstyling biedt een professionele keratinebehandeling aan. In al onze salons vind je experts die speciaal getraind zijn op het uitvoeren van keratinebehandelingen. Zo’n behandeling zorgt ervoor dat je haar maandenlang makkelijker handelbaar en pluisvrij wordt. We werken in onze salons met de hoogwaardige producten van The Soap Pharmacy. Deze producten zijn vegan en vrij van formaldehyde. Onze keratinebehandeling is géén chemische behandeling om je haar permanent van structuur te laten veranderen, maar is juist bedoeld om de kwaliteit van je haar te verbeteren. Het resultaat blijft 3-4 maanden zichtbaar; het effect neemt geleidelijk af.

keratine cosmo

Lees hier alles over onze keratinebehandeling!

Color Experts

Voor een schitterende haarkleur ben je bij Cosmo Hairstyling aan het juiste adres. Onze color experts zijn getraind in verschillende kleurtechnieken, die aansluiten bij de laatste trends. Van een egale kleur tot een free hand painting look met veel kleurnuances. Ze kunnen je perfect adviseren over de kleurbehandeling die het best bij jouw haar en jouw wensen past.

Cosmo color specialistCosmo color specialist

Bekijk hier welke kleurbehandelingen we je aanbieden!

Haarverlenging

In bijna al onze salons vind je ook experts op het gebied van haarverlenging. We werken daarvoor met kwalitatieve en verantwoord gemaakte hairextensions, van merken zoals Natural Hair Company, Balmain en Great Lenghts.

Informeer naar de mogelijkheden bij de Cosmo Hairstyling salon bij jou in de buurt.

Bekijk onze looks