New product: Olaplex No.7 – Bonding oil

26 september 2019

We love healthy hair! En daarom zijn we super enthousiast over de laatste uitbreiding van de producten van Olaplex! De lijn van Olaplex is uitgebreid naar nummer 7. Een styling olie genaamd ‘Bonding oil’.

Zeg maar goodbye tegen dof en beschadigd haar! Want Olaplex heeft een complete lijn waarbij je ook thuis stap voor stap gezond en glanzend haar kunt krijgen. Om de finish helemaal af te maken is er een styling olie toegevoegd aan de lijn.

FACTS

De No. 7 van Olaplex is een geconcentreerde, gewichtloze en herstellende styling olie. Door gebruik van dit product versterkt en herstelt het je haar. Daarnaast beschermt het de haarstructuur en zorgt het voor verlening van de houdbaarheid van de kleur. Ideaal voor als je net je haar hebt gekleurd en extra lang van de kleur wil genieten.

Met de UV/Thermische bescherming tot 230 graden is het product goed te gebruiken voordat je met een stijltang of hitte föhn(borstel) aan de slag gaat. Door het gebruik van de styling olie vermindert het daarnaast kroes en het maakt je haar niet zwaar.

Het resultaat is gezond en glanzend haar. Extra fijn; het is veganistisch & cruelty-free!

HOW TO USE

Net als iedere andere styling olie heb je ook van de Olaplex Boding oil maar weinig nodig om je haar een finishing touch te geven. Je kunt het product dagelijks gebruiken en met 1 a 2 pompjes heb je meer dan voldoende. Heb je lang en/of vol haar zit je met 3 a 4 pompjes helemaal goed.

Je kunt het product gebruiken voordat je aan de slag gaat met je föhn of föhnborstel maar ook als finishing touch zorgt dit product voor een mooi glanzend resultaat.

De Olaplex No.7 Bonding oil is bij verschillende Cosmo salons verkrijgbaar.

Benieuwd naar de andere stappen van Olaplex? Lees hier meer over de andere stappen.