Trendreport: Dé kniptrends van het najaar - Herfst Winter 2019 2020

19 september 2019

Amsterdam Fashion week winter 2019 2020 is een klein weekje voorbij. De nieuwste haartrends werden hier door onze stylisten gecreëerd bij de modellen. Benieuwd naar welke looks dit zijn? Je ziet ze hier!

A brand new season

De herfst gaat bijna van start en dat betekent nieuwe hairdo’s voor het nieuwe seizoen. De trends lopen uiteen van big hairdo’s tot de mooiste lob’s en bob’s. Voor ieder wat wils om dit najaar een mooie nieuwe look volgens de laatste trends bij Cosmo te krijgen!

 

All we see is hair

The bigger, the better. Dit jaar kan je er niet omheen. Lange, volumineuze hairdo’s nemen het straatbeeld volledig over. Ben jij gezegend met een volle haarbos? Laat zien wat je in huis hebt! Stond jij iets later in de rij voor een bos vol haar? Door je haar te touperen creëer jij alsnog een volle coupe!

Curls, curls, curls

Voor de krullenbollen onder ons is het dit jaar een goed seizoen. Krullen zijn helemaal hot. Laat je eigen krul shinen & do not overdo it! . Dit jaar geldt, hoe natuurlijker de krul, hoe beter. Productgebruik voor een mooie krul die niet pluist is essentieel! We hebben veel producten bij ons in de salon die speciaal zijn voor krullend haar, kom gerust langs zodat we je een persoonlijk advies kunnen geven.

Fell in love with Bob

Krachtig, eigen en stoer. Dat is wat je krijgt als je gaat voor een bob. Maar ook met een lob (afkorting voor een lange bob) heb je deze uitdagende uitstraling en ga je dit najaar veel zien. Met een lengte die reikt tot net onder de kaaklijn en waarbij het haar recht is afgeknipt ben je helemaal gestyled met de trend van het jaar. Extra leuk, de bob rock je ook gewoon met krullend haar!

Get it done

Ben jij toe om een najaar trend aan te laten meten? Prik een datum en boek je afspraak gemakkelijk online bij je favoriete Cosmo salon. Onze stylisten staan helemaal voor je klaar om je een mooie herfstlook te geven volgens de laatste trends.

Book now!