Zo kunnen haaraccessoires je kapsel verrijken

16 februari 2017

Niet alleen opvallende sieraden zijn dit seizoen super trending, ook in je haar mag het flink blinken. We laten zien hoe je volgens de laatste trends met haaraccessoires je kapsel kunt verrijken.

CHERRY ON TOP

Een stoere bandana of juist een girlish haarbandje; eigenlijk is een leuke toevoeging aan je lokken altijd al een ding. Maar waar de choker vorig jaar de grootste musthave was en accessoires voor in het haar zachtjes een intrede maakten, staat dit voorjaar volledig in het teken van de haaraccessoire. En ja, als je jezelf bij de kapper op een goede coupe hebt laten trakteren, is het natuurlijk ook wel zo leuk om het met zo’n ‘blinger’ te accentueren.

HAARACCESSOIRES DIE WOW-EN

En laten wij daar nu niet alleen in staan. Tijdens de Fashion Weeks liet menig merk namelijk zien hoe hot deze trend is en hoe we de accessoires dit voorjaar het beste kunnen dragen. Wij gingen op zoek naar de mooiste vertalingen van de catwalk naar de streets.

Om zo’n stijlvolle haaraccessoire te rocken is het enige wat je nodig hebt een goede coupe. Boek vandaag nog je afspraak online of kom eens langs om je mogelijkheden te bekijken in een van onze salons.