We love dads! Met deze Vaderdag cadeaus zit je sowieso goed!

06 juni 2019

Zondag 16 juni is het weer zo ver, Vaderdag! Altijd lastig wat je je vader kunt geven bij deze gelegenheid. Je wilt hem natuurlijk in het zonnetje zetten want he’s simply the best! Wij hebben de leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet!

Dad…

A small word for a man who holds such a big place in our hearts. Eén dag in het jaar zet je hem daarom extra in het zonnetje. Hoe doe je dit beter dan met het perfecte cadeau? Wij weten wat vaders willen en hebben de beste cadeaus voor je op een rijtje gezet!

Geen getreuzel, koop Reuzel!

Je vader is natuurlijk je ‘forever hero’, daar hoort perfect gestyled haar bij. Met Vaderdag voor de deur begint de tijd te dringen. Ken je de kapsels uit de jaren 50 nog? Denk even aan het icoon Elvis Presley! Pomade is terug van weggeweest en de barber looks zijn helemaal hot op het moment. Deze look creeer je het best met een pomade van Reuzel, een merk speicaal voor mannen. Hét perfecte Vaderdagcadeau dus!

Een goed begin is het halve werk!

Although, een goed begin is maar de helft. Want jeetje, wat hebben vaders het toch druk. Gelukkig kun jij hem helpen met een goed begin van de dag! Een cadeau waarbij je vader iedere dag even aan je denkt. Wat dacht je van de Reuzel shampoo?

In combinatie met de hair tonic heb je een super leuk pakketje! Hair tonic is vet vrij en houdt het haar de hele dag in model. Daarnaast is het natuurlijk super dat je je look de hele dag kunt restylen!

Sebastian, is that you?

Reuzel toch niet helemaal de juiste optie? Gelukkig is er meer! Sebastian heeft verschillende texturizers en stylers. Van de micoweb fiber tot aan de matte putty en van de molding mud tot aan de gel forte. Sebastian heeft voor iedere vader het juiste product!

Nieuwe look

Je kunt je vader natuurlijk ook gewoon op een nieuwe look trakteren! Met de Cosmo cadeaukaart kun je hem een momentje voor zichzelf geven. Relaxen bij Cosmo terwijl je een nieuwe look aangemeten krijgt. Perfect!

See you soon?

Het is al bijna zo ver. Kom nog voor zondag 16 juni langs in een van onze salons en vind het perfecte cadeau voor jouw superheld! Onze stylisten helpen je graag om hét cadeau te vinden wat perfect is voor jouw vader!