Honey honey, don’t conceal it!

28 mei 2019

Geen idee welke haarkleur er nou bij jouw huid tinten past? Denk dan eens aan deze haar trend.

Honey Blonde, zie het als de little black dress onder de haarkleuren. Een basic die iedereen moet hebben en die ook iedereen gewoon staat! Maar je weet wat ze zeggen… Honey is sweet but bees sting. Dus ookal lijkt deze kleur sweet, dit hoeft niet te botsen met je stoere style.

It’s getting hot in here

We houden natuurlijk van alle kleuren blond. Maar honey blonde is wel echt hot op dit moment! Deze kleurtrend is opgebouwd uit warme tinten blond. Zoals de naam al doet vermoeden honingkleurige tonen.

Het recept voor deze zoete look is ook niet heel ingewikkeld. Blend licht geelachtige highlights en goudbruine lowlight goed in elkaar. Deze kleuren samen zorgen ervoor dat je haarkleur gaat lijken op dat mierzoete, plakkerige spul… honing!

 

You show me the stars!

Nog niet overtuigd? Laat ons je dan vertellen wie je voor gingen als het gaat om deze kleurtrend en we know for sure, honey blonde heeft ook jouw hart gestolen!

As we all know, Gigi Hadid is de ongekroonde koningin als het gaat om honey blonde haar. Daarnaast rocht ook Queen B deze warme blonde kleur. En wat dacht je van Jennifer Lopez? Ja inderdaad, ook zij heeft honing blonde lokken! Als je nu nog niet overtuigd bent weten wij het ook niet meer, gelukkig kunnen we nog even doorgaan. Blake Lively, Lauren Conrad en Jessica Alba. Allemaal hebben zij honing blond haar gerockt.

Stop wishing, start doing.

Stiekem je grote wens om zo te stralen als de hiervoor genoemde sterren? Waar wacht je dan nog op?! Het is nu het perfecte moment om deze trend eens te proberen. Dus boek snel je afspraak online!