Gespot: Dit zijn dé mooiste blonde haartrends van spring 2019

16 mei 2019

Wauw wat hebben we de afgelopen tijd mooie kleuringen voorbij zien komen. De focus ligt nu al een tijdje op de blonde kleuringen. Van sunkissed blonde tot naked blonde en van honey blonde tot silver blonde. We’ve seen it all! Voor jullie hebben we de mooiste resultaten op een rijtje gezet. Voor welke blonde haartrend ga jij?

Dare to be blonde

De afgelopen tijd heeft alles volledig in het teken van blondies gestaan. We hebben al prachtige blonde kleuringen voorbij zien komen en de blonde haartrends zijn booming!

Sunkissed it is!

Een “just got back from vacation” gevoel. Dat wil toch iedereen? Met deze haartrend kom je wel heel erg in de buurt. Je ziet er niet alleen uit alsof je net terug bent vanuit het zonnige zuiden, stiekem voel je je ook nog eens zo na een behandeling bij Cosmo!

Bij deze look brengen we de zon in je haar door het toevoegen van high lights. Voornamelijk in de punten van je haar en in de contouren maken we je haar wat lichter. Voor de high lights gebruiken we een kleur die 2 á 3 tinten lichter is dan je eigen haarkleur. Hierdoor oogt het super natural!

Once you go natural…

Dan wil je niet anders meer. Naked blonde is super populair. Niet zo heel gek vinden wij! Een super mooie blonde kleuring die enorm natural oogt. Deze trends is voor de echte natural beauty’s.

Van nature bestaat het haar uit verschillende warme en coole tinten. Wanneer je kiest voor naked blonde brengen we deze warme en coole tonen weer terug in je haar. Op deze manier creëren we een super natuurlijke look. Wat vind je van de resultaten?

Honey, I’m blonde.

En om precies te zijn, I’m honey blonde. Eigenlijk verraadt de naam van deze trend al hoe hij er uitziet. Een honing achtige kleur, warm blond, een kleur die bij vrijwel iedere huidtint past. Met honey blonde zit je eigenlijk altijd goed. Wij zijn dus enorm fan! Wat denk jij?

Treasure, that is what you are!

Niet alle schatten bevatten zilver maar deze fabulous haartrend duidelijk wel. Silver blonde is hot! Deze look is niet voor iedereen weggelegd maar wauw, wat houden wij hiervan!

Bij silver blonde voegen we zilveren tinten toe aan je blonde lokken. Op deze manier creëren we een platina achtige look. Denk je dat jij deze look kan rocken?

I want it all and I want it now!

Dat begrijpen we maar al te goed! Wij helpen je graag met het kiezen van de perfecte blonde kleuring. Boek nu hier je afspraak!