Thuis een 'nieuwe' coupe met onze verfrissende volume tips!

01 februari 2021

Ben je al een tijdje niet meer naar de kapper geweest en je corona-coupe een beetje beu? Wij geven je 6 tips waarmee je extra volume in je haar tovert, zodat je coupe weer als nieuw lijkt! Het gevoel van verfrissend veel volume in je haar is bíjna net zo fijn als wanneer je net uit de kappersstoel komt, toch? ;)

Volume tip 1: Chapeau, je gebruikt de juiste shampoo

Het volume van je haar is afhankelijk van diverse factoren, maar wist je dat de soort shampoo veel verschil maakt? Een Repair shampoo doet wezenlijk iets anders met je haar dan een Volume shampoo. Test het verschil maar eens! Onze activerende Hair Essentials Volume Shampoo reinigt én verzorgt je haar op een milde manier. De shampoo bevat proteïne, wat resulteert in een prachtig natuurlijk volume! Gegarandeerd!

 

 

Volume tip 2: Less is more

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: was je haar niet té vaak. Gezond haar en volume gaan namelijk hand in hand. Wanneer je je haar te vaak wast, kunnen je haren afbreken en broos worden, waardoor het juist mínder volume krijgt. Wij adviseren je daarom om je haar niet meer dan twee keer per week te wassen. Wil je je haar tussendoor even opfrissen? Gebruik dan wat droogshampoo. Droogshampoo geeft een natuurlijke look, absorbeert vet in je haar, haalt de glans weg én geeft volume. Ideaal!

 

Volume tip 3: Mind blowing

Uiteraard zijn er verschillende stylingproducten die je haar meer volume geven. Maar wist je dat hoe je je haar droogt ook van belang is voor meer volume? Gooi je haar tijdens het föhnen ondersteboven, op deze manier krijgt je haar een rootlift én heb je zonder ook maar enig stylingproduct te gebruiken al meer volume in je haar! Let er bij het föhnen van je haar wel op dat het niet te warm wordt, óf zorg ervoor dat je een hittebeschermer gebruikt om je haar gezond te houden!

 

Volume tip 4: Zon, zee… spray

Kijk jij ook zo uit naar een heerlijke vakantie? Op vakantie valt je haar vaak volumineus en speels. Dit komt doordat het zout uit het zeewater je haar wat stroever maakt, wat resulteert in meer volume! Helaas kunnen we nu even niet zo gemakkelijk naar de zon, de zee of het strand, maar je kunt wel een onze salt spray gebruiken! Deze spray geeft namelijk hetzelfde effect: vakantie in een flesje dus!

 

Volume tip 5: Simpel en snel

Wist je dat je heel simpel en snel meer volume kunt creëren? Serieus! Je hoeft namelijk alleen maar je scheiding over een andere boeg te gooien! Je haar went namelijk aan het model waar jij ze vaak in draagt. Een kleine aanpassing in je huidige coupe en voilà: meer volume!

 

Volume tip 6: Highlights

Alle hiervoor genoemde tips zorgen er voor dat je daadwerkelijk meer volume creëert. Maar wist je dat je je haar ook voller kunt laten lijken? Laat hiervoor eens wat highlights in je haar aanbrengen. Door de kleurverschillen in je haar ontstaat er meer diepte en oogt het direct veel voller! Wanneer onze salons weer open mogen, helpen we je hier graag bij! Tip: do NOT try this at home, want wij zijn niet in de mogelijkheid eventuele schade te herstellen 😉 !

Wij hopen dat je met deze tips veel volume in je haar creëert en het daardoor weer even voelt alsof je een nieuwe coupe hebt! Wanneer de salons weer open mogen, staan wij te popelen om je haar weer mooi te maken!