Dit zijn dé musthave producten voor healthy hair

07 februari 2021

Winter is coming! In de winter hebben we altijd meer last van droog, statisch en beschadigd haar. Wij hebben 5 producten voor je op een rijtje gezet die je helpen om je haar gezond te houden. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Repair Shampoo en Conditioner

In de koude wintermaanden kan je haar snel uitdrogen door de gure buitenlucht, maar ook door de droge lucht in onze huiskamers. Wellicht is je haar ook beschadigd geraakt door het (ont)kleuren en de zon in de zomer? Het is dus tijd om je haar optimaal te verzorgen! Dit doe je door producten te gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn om je haarvezels te voeden, te hydrateren en sterker te maken. Ja, verschillende shampoos hebben ook echt een verschillende werking. Onze Repair Shampoo en Repair Conditioner van Hair Essentials by Cosmo Hairstyling herstellen je haar en bevatten geen siliconen, parabenen en sulfaten waardoor je je haar gezond houdt.

Een microvezel handdoek of tulband

Wil jij ook altijd zo snel mogelijk je haar afdrogen en ga je met je handdoek lekker door je haren heen? Om je haar gezond te houden raden wij dit af! De handdoeken waar wij ons mee afdrogen zijn vaak ruw en beschadigen je haar wanneer je deze gebruikt om je haar mee droog te wrijven. Gebruik daarom voor je haar een microvezel handdoek en knijp je haren zachtjes droog.

Satijnen kussensloop

We slapen gemiddeld 8 uur per nacht, dat is best een tijdje waarin je haar over je kussensloop heen beweegt. Tijdens dit ‘schoonheidsslaapje’ denken we vaak niet aan onze coupe, maar dat zouden we wel moeten doen. Om ook ’s nachts lief te zijn voor je haar, raden we je aan om op een satijnen kussensloop te slapen. Een satijnen kussensloop zorgt namelijk voor minder wrijving dan een katoenen kussensloop. En dit zorgt weer voor minder gespleten haarpunten!

Neem een momentje voor een haarmaskers

Een haarmasker: essentieel als je je haar een gezonde boost wil geven! Onze hairexperts hebben een haarmasker ontwikkeld dat diep doordringt en het haar optimaal verzorgt. Het resultaat? Sterker, glanzend en minder droog haar dat de winter aankan! Neem daarom even lekker een momentje voor jezelf en geniet van een haarmasker.

Een goede haarborstel

Het is ontzettend belangrijk om een goede borstel te gebruiken. Een goede borstel trekt je haren niet kapot en beschadigt ze niet tijdens het kammen. Helaas zijn er ook veel borstels te koop die je haar beschadigen. Wij gebruiken graag de borstels van Ruck & Ruddle en de echte Ferrari onder de borstels: Mason Pearson. Benieuwd naar deze borstels? We verkopen deze in de meeste van onze Cosmo salons. Onze stylisten vertellen je er graag alles over. Zien we je snel?

Repair Conditioner

Repair Conditioner

Cosmo Hairstyling

€20,95

  • Moisture
  • Color protection
Repair Mask

Repair Mask

Cosmo Hairstyling

€20,95

  • Ultra concentrated
  • No shine
Meer weten over onze producten? Raadpleeg een specialist in één van onze salons om advies!