Look good, feel good! 3 looks voor de feestdagen

08 december 2020

Ongeacht hoe we de feestdagen dit jaar vieren vinden wij het belangrijk dat jij jezelf goed voelt. Daarom hebben we in samenwerking met The Little Green Bag 3 prachtige looks voor je samengesteld. Van comfy tot full glam, dit jaar is het jouw feestje. Daarnaast maak je in december ook kans op een complete make-over t.w.v. €600 door Cosmo Hairstyling en The Little Green Bag, dus lees snel verder!

Cozy Comfy

Deze look is perfect voor als je dit jaar geen zin hebt in glitters en pailletten, maar toch lekker in je vel wil zitten. Want ondanks de trui en jeans is deze look toch heel stijlvol. Combineer je favoriete knitwear met diverse accessoires zoals dit horloge van Cluse en een tas van het merk HVISK voor een feestelijk gevoel. Verzorg je haar met onze Leave-in Spray voor zijdezacht haar. Maak de look af met een mooie up-do zoals een high ponytail of een messy bun (op onze Instagram staan handige tutorials) en gebruik als finishing touch ons Hair Serum voor een gezonde glans en Hair Spray voor extra hold. Dat maakt deze look perfect voor een cozy en comfy kerst!

Casual Chique

Dacht je dat je favoriete sweater dress niet geschikt is voor de feestdagen? Na het zien van deze look denk je daar waarschijnlijk anders over. Met deze prachtige oorbellen van Lot Gioielli en tas van Valentino maak je van elke look een eye catcher! En wat is een prachtige look zonder een prachtig kapsel. Om je haar de hele dag in model te laten zitten prep je je haar alvorens het stylen met onze Prep Cream, deze geeft je haar extra houvast en voorkomt dat je haar gaat pluizen. Bij deze look is het extra mooi als je je haar naar één kant draagt, fixeer daarom je haar met onze Hair Spray voor een langdurige en flexibele hold.

Full Glam

Laat jij je niet tegenhouden om ook dit jaar helemaal uit te pakken met je look? Dan is deze Full Glam look echt iets voor jou! Deze tas van het merk Mister Miara en oorbellen van Lot Gioielli laten je glitter outfit nog meer stralen. Naast je outfit mag je haar ook opvallen, daarom is het belangrijk om je haar goed te verzorgen en te stylen. Onze Volume Shampoo geeft je haar extra volume en body en onze Texture Spray is verreikt met natuurlijk zee zout voor voor extra body en textuur. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je up-do de hele dag blijft zitten.

Kan je na het zien van deze looks niet wachten om jouw kerstlook te shoppen?

Maak jouw perfecte hair-do door de Cosmo Hair Essentials te shoppen in de salons en in onze webshop en shop alle tassen en accessoires uit de looks op www.thelittlegreenbag.com en maak nog snel een afspraak voor de feestdagen bij jouw favoriete Cosmo salon voor een Cosmo Touch-up of behandeling.

Daarnaast maak je deze maand kans op een complete make-over (t.w.v. €600) bestaande uit een behandeling bij Cosmo Hairstyling, een goodiebag met Cosmo Hair Essentials én een toffe outfit van The Little Green Bag met onder andere een tas van het merk Mister Miara. Want wij van Cosmo Hairstyling en The Little Green Bag willen niets liever dan dat je stralend het nieuwe jaar in gaat!

Hoe maak je kans?

Klik hier en schrijf je in. That’s it!

Meedoen kan tot en met 30 december 2020.