Trending! Dit zijn dé kniptrends van Autumn/Winter 2020

13 oktober 2020

De nieuwste trends voor Autumn/Winter 2020 staan voor de deur! Wat ga je aankomend najaar veel zien en is écht een look die bij jou past? Wil jij weten wat dé nieuwste trends zijn en ben je toe aan een nieuwe look? Lees dan vooral verder!

New season, new trends

Voel je mooi en zelfverzekerd! Hoe doe je dat nou beter dan door een fijne nieuwe look aan te nemen waarbij je stralend de deur uitloopt?! Met een knipbehandeling bij Cosmo inspireren we je graag met dé nieuwste trends voor aankomend seizoen. Hoe je de look kunt rocken, lees je hier!

The Pixie

Voor de stoere vrouwen onder ons met een korte coupe is The Pixie, hét model om de 70’s trend te omarmen. Combineer je krachtige look met een elegante dress en opvallende statement oorbellen, voor een vrouwelijke touch van je gehele look.

HOW TO STYLE THE PIXIE LOOK

  1. Gebuik een styling cream op nat haar om stevigheid en body te creëren.
  2. Voor extra textuur gebruik je een niet vette clay gel die je kunt kneden.
  3. Maak je look af met een fixing spray.

 

The Chopped Bob

The Chopped Bob is klassieke look die voor vele onder ons geschikt is. De lengte, waarbij het haar op één lengte is geknipt, past namelijk bij vele gezichtsvormen. Ben jij iemand die van afwisseling houdt? Dan is deze trend helemaal passend bij jou! Je kunt de Chopped Bob op vele manieren dragen, van super stijl tot aan messy waves. Stijl je kleding hier op af met bijvoorbeeld een stoere flared pants of een mooie klassieke blouse om je stijl van de dag te benadrukken.

HOW TO STYLE THE CHOPPED BOB

  1. Gebruik voor een langdurige hold een goede versteviging voordat je je haar droogt met een föhn.
  2. Voor extra stevigheid en body gebruik je een droogshampoo op de aanzet.
  3. Wil je meer textuur in de punten? Gebruik dan een droge clay gel.

The Shag

Ben jij gezegend met lange lokken maar toe aan wat anders? Met de 70’s Shag creëer je een nonchalante look door de vele laagjes die in het haar zijn geknipt. Wil jij graag een pony of curtain bangs? Alles kan! Dat is het mooie van de Shag; je kunt met deze stijl meerdere mogelijkheden hebt. Kies voor een ribstof in je kleding en maak je 70’s look helemaal compleet!

HOW TO STYLE THE SHAG

  1. Gebruik een spray in de aanzet voor meer stevigheid.
  2. Die een serum in de lengtes en punten van je haar om frizz tegen te gaan.
  3. Gebruik een hittebeschermer voordat je je haar met tools gaat stylen.

See you soon!

Ben jij door deze beelden ook helemaal verliefd op de 70’s stijl trends? Aarzel dan niet langer en laat je adviseren door onze stylisten. Kom snel langs in een van onze salons of boek meteen online je afspraak!