Cosmo gift guide! Shop het perfecte cadeau voor de feestdagen

15 december 2020

De feestdagen staan weer voor de deur en we zijn allemaal opzoek naar het perfecte cadeau. Omdat we weten hoe lastig dat kan zijn hebben we onze eigen Cosmo Gift Guide voor je samengesteld, bomvol inspiratie! Hierin vind je onze mooiste en fijnste cadeaus, afgestemd op iedere haarwens. Dus lees snel verder!

1 Diepe hydratatie en rijke verzorging voor je haar

De juiste haarverzorging vinden is niet altijd makkelijk, daarom hebben we samen met onze eigen hair experts en een professioneel lab deze professionele repair lijn ontwikkeld. De plantaardige keratine en natuurlijke argan olie zorgen voor diepe hydratatie en een rijke verzorging, een ware boost voor je haar! Daarnaast zit er een kleurbescherming in de producten verwerkt zodat je nog langer kan genieten van je prachtige haarkleur.

Cosmo Repair Shampoo – €16,95
Cosmo Repair Conditioner – €18,95
Cosmo Repair Mask – €18,95

2 Natuurlijk volume, iedere dag

Hou je ervan als je haar heerlijk luchtig in model valt? Dan zijn onze Volume Shampoo en Leave-in spray zeker een aanrader! De producten bevatten proteïne en geven je haar een natuurlijk volume en stevigheid, zonder het te verzwaren. Tip: Spray de Leave-in Spray voornamelijk op de lengte en punten van het haar, en gebruik het voordat je het haar gaat stylen voor een optimale werking en glans!

Cosmo Volume Shampoo – €16,95
Cosmo Leave-in Spray – €15,95

3 Glansrijke verzorging in een flesje

Het Cosmo Hair Serum is een ware musthave in je haarroutine. Dit haarserum bevat wederom rijke ingrediënten als plantaardige keratine en natuurlijke argan olie, voor een optimale verzorging van het haar. Je kan het product zowel voor als na het stylen gebruiken, ervoor gebruik je het als hittebeschermer om je haar met een gerust hart te kunnen föhnen en stylen zonder het te beschadigen. Gebruik je het als finishing touch? Dan geeft dit serum je haar een prachtige glans!

Cosmo Hair Serum – €18,95

4 Lichte en flexibele fixatie de hele dag lang

Wil je zo lang mogelijk genieten van je veerkrachtige look? Dan is onze Hair Spray hét product voor jou! Met de Hair Spray kan je je haar zowel afstylen als fixeren, door de hittebeschermer die aan het product is toegevoegd. Daarnaast zorgen de bamboevezels ervoor dat je look de hele dag mooi blijft zitten.

Cosmo Hair Spray – €14,95

5 Textuur voor een natural beachy look

Heb jij fijn haar en ben je opzoek naar een product waarmee je de perfecte beachy waves creëert? Zoek niet verder, want dit product is jouw match!  Doordat er natuurlijk zeezout aan de producten is toegevoegd creeer je gemakkelijk body en textuur in je haar. Tip: Breng het product aan op droog haar voor een messy-chic look. Of gebruik op handdoekdroog haar voor extra veel body en volume tijdens het föhnen. ­

Cosmo Texture Spray – €15,95

6 Koele lokken zonder gele gloed

Onze professionele Silver Shampoo is een musthave voor iedereen met blonde en grijze lokken. De shampoo heeft een mild reinigende werking en de actieve violet pigmenten neutraliseren de ongewenste geel tinten in het haar, voor een stralende koele kleur! Voor een mooi kleurbehoud raden we aan de shampoo 1 tot 3 keer per week te gebruiken en 1 á 2 minuten te laten inwerken.

Cosmo Silver Shampoo – €16,95

7 Glad, glanzend haar zonder pluis

Heb je vaak last van pluizend haar en weet je niet goed wat je daartegen kan doen? Dan kan het zijn dat je een stap in je haarroutine mist. Onze Prep Cream breng je aan op handdoekdroog haar, waarna je vervolgens je haar laat drogen of je haar droog föhnt. Style daarna je haar met je favoriete styling tool voor een optimaal resultaat. De Prep Cream heeft een hydraterende werking waardoor je haar minder pluist, wat tevens resulteert in mooi glad en glanzend haar zonder te verzwaren!

Cosmo Prep Cream – €15,95

8 Grip en model in een handomdraai

Ben je opzoek naar een product die je haar direct grip en textuur geeft voor een perfect gestylde look? Dan zijn onze Texture Paste en Matte Clay zeker iets voor jou! De Texture Paste geeft je haar volume en textuur, en met de flexibiliteit creëer je makkelijk een stevige styling. Wil je gaan voor een ultieme matte look, ga dan voor onze Matte Clay. Daarmee creëer in een handomdraai grip voor de perfecte matte look.

Cosmo Texture Paste – €14,95
Cosmo Matte Clay – €14,95  

9 Een cadeautje voor je handen

Onze Hand Wash is binnen de Cosmo Hair Essentials lijn een echte kers op de taart! Want ook in deze tijden kunnen onze handen wel wat extra verzorging gebruiken, daarom bevat deze milde Hand Wash ingrediënten die de huid beschermen en helpen herstellen. Ook heeft de Hand Wash de luxe en bekende Cosmo geur, net als de andere producten!

Cosmo Hand Wash – €10,95

Heb je the perfect gift gevonden?

We hopen dat onze Cosmo Gift Guide je heeft geholpen om het perfecte cadeau te vinden. Ga snel naar onze webshop om jouw Christmas gift voor onder de boom online te bestellen.