10 foto’s waardoor jij nú boxer braids wilt

10 mei 2017

Het was de meest gegoogelde haartrend van 2016, maar ook in 2017 zijn boxer braids nog hélemaal hot. We laten je 10 foto’s zien waardoor jij nú boxer braids wilt.

Booming boxer braids

Opeens waren ze er vorig jaar: de boxer braids. Zo nieuw waren ze eigenlijk alleen helemaal niet, want de vlechten waren al jarenlang te bewonderen in de boksring. De kracht van boxer braids? Ze houden je lange haar als geen ander kapsel enorm goed op z’n plaats. En met de ‘urban streetwear’ trend die vorig en dit jaar om de hoek kwam kijken, is het niet verwonderlijk dat de boxer braids dus ook massaal geliefd zijn geworden in de fashion scene.

Van alledag naar festival

Het leuke aan boxer braids is dat ze niet alleen heel gangbaar zijn voor alledag (denk dus: streetwear), maar ook voor naar een festival. En dat bewezen de Coachella bezoekers van 2017 dan weer. Daar rockten namelijk menig blogger en fashionista de nog altijd populaire braids op allerlei mogelijke wijzen. Dit jaar opvallend? De boxer braids werden hier en daar voorzien van een glitter finish en tijdelijke kleurrijke touch.

Bij Cosmo Hairstyling zijn we nog altijd een groot fan van die edgy boxer braids. En laten de braids nu ook tot een van de Cosmo Touch-up looks behoren. In mei en juni bieden we in al onze salons Cosmo Touch-up Weekends aan. In deze weekenden kun je je haar in 15 minuten van een (festival)look laten voorzien voor maar €10! De data van de Cosmo Touch-up Weekends zie je hieronder.

COSMO TOUCH-UP WEEKENDS

do 11/05 – za 13/05
do 18/05 – za 20/05
do 08/06 – za 10/06
do 15/06 – za 17/06

Boek snel alvast jouw afspraak op de geselecteerde data bij een salon bij jou in de buurt!