How to: healthy summer hair in vier stappen!

24 juni 2019

In de zomer heeft je haar extra liefde nodig. Het krijgt veel te verduren met de warmte, chloor- en zoutwater en niet te vergeten de zon! Zeker op vakantie wanneer je de hele dag aan het genieten bent van het lekkere weer. Maar, hoe zorg je ervoor dat je je vakantie doorkomt met gezonde lokken? Wij hebben de perfecte tip!

Good hair is healthy hair

Altijd lastig wat je met je haar moet. Maar wij weten een ding zeker, met healthy hair zit je altijd goed! Het is belangrijk dat je je haar extra verzorgd in de zomer maanden en vlak voor je vakantie kan je haar wel een boost gebruiken. Want hoe relaxt jij vakantie ook vindt, je haar heeft het deze periode zwaar!

Invest in your hair

Je draagt het tenslotte iedere dag! Geef je haar in de zomer een extra boost. Om voor je op vakantie gaat om alvast in een relaxte vibe te komen of gewoon omdat je even een momentje voor jezelf nodig hebt. Wij hebben nu in de salon dé perfecte deal voor je, namelijk de Color boost deal!

Color boost deal

In vier stappenheb je healthy summer hair met een color boost! Ideaal voor als je op vakantie gaat. Wij vertellen je hoe!

We beginnen met een Olaplex herstelbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat gebroken zwavelbruggen in het haar hersteld worden. Het eindresultaat? Gezonde, glanzende en supersterke lokken! Om je haar nog een extra verzorging te geven zetten we er na de Olaplex behandeling een masker in. Dit geeft je haar een extra boost.

Daarnaast verandert je haarkleur vaak door blootstelling aan UV-stralen, chloor en zout. Om je kleur een opfrisser te geven wordt er in deze behandeling een toner gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je haar er uit ziet alsof het net weer geverfd is! Als laatst krijgt je haar een quick blow dry. Hierbij wordt het haar gedroogd en worden je haarpunten gepolijst.

Met de Color boost dealmaak je je haar summerproof voor slechts €49!Je loopt stralend de salon uit en geeft je haar de extra boost die het in de zomer zo hard nodig heeft.

Ready?

Wij staan klaar to make you ready for take off! Kom voor je op vakantie gaat langs bij ons in de salon en wij maken je haar summerproof! Maak je afspraak hieren dan zien we je snel!

Te koop in onze salons

Maak je behandeling compleet met deze aanbevolen verzorgingsproducten!

Meer weten over onze producten? Raadpleeg een specialist in één van onze salons om advies!