Amsterdam Fashion Week 2019: dit zijn dé haartrends

13 maart 2019

Amsterdam Fashion Week, het grootste fashion event van Nederland en wij waren erbij! Lees snel verder voor een kijkje backstage en de meest gespotte haartrends op de catwalk

Wij van Cosmo Hairstyling hadden de belangrijke taak om het haar van de modellen te stylen. Benieuwd naar de trends die we hebben gezien? Keep on reading.

Short hair don’t care

Een look die wij veel hebben moeten creëren was een korte look. Ook wanneer het haar niet echt kort was, we had to make it look short. Een korte messy look, geeft een stoere uitstraling. Daarnaast kan het ook een stuk klassieker gedragen worden. Beide looks, pittig maar enorm vrouwelijk.

Show your ears!

Kort haar toch te spannend? No problem, ook voor lang haar hebben we een look gespot die aankomend seizoen hot wordt! Een gladde elegante look die de oren showt. Bij deze look is de bovenkant van het haar strak naar beneden gestyled tot achter de oren. Verder kun je je eigen lokken gewoon laten vallen hoe het valt.

Honey Blonde

De honingblonde kleur kwam wij verschillende designers terug. Niet zo gek, het is een haarkleur die bij bijna iedere huidtoon prachtig staat. Een kleur, niet te licht, niet te donker die de gezichtskleur een boost geeft!

Naked Colors

Naked Colors zijn de haarkleuren we were born with. Van oorsprong bestaat ons haar bijna altijd uit verschillende lichte en donkere tinten. Door deze tinten opnieuw toe te voegen aan het haar krijg je een super natural look.

Voor welke look ga jij?

Wil je nou net zo mooi gestyled worden als de modellen op de AFW? Dan zit je bij Cosmo Hairstyling natuurlijk goed. Want wie kan dat nou beter dan de echte stylisten van de Fashion Week? Wacht niet langer en boek nu hier een afspraak!

Credits: Foto’s door Team Peter Stichter en Myrthe Giesbers