WE LOVE YOUR CURLS

Ken jij ons Curly Hair behandeling al?

In alle Cosmo Hairstyling salons vind je nu een speciaal getrainde Curl Expert.

Curly Hair by Cosmo Hairstyling

We bieden een exclusieve krullen-knipbehandeling met krullen-treatment en styling. Met onze speciale kniptechniek, bij voorkeur op droog haar, zorgen we ervoor dat jouw natuurlijke krullen optimaal tot hun recht komen. Voor het verzorgen en stylen van je haar zoeken we samen met jou naar de beste producten, voor de juiste balans tussen moisture en proteïne. We werken met de kwalitatieve producten van Kérastase en Fuente (C.G. friendly). We voorzien je ook van tips & tricks voor je haar-routine thuis.

Hoeft je haar dus even niet geknipt, maar wil je wel je haar extra verzorgen? Kies dan voor onze exclusieve krullen-stylingbehandeling die we combineren met een verzorgende treatment. In 5 sessies helpen we je haar een healthy boost te geven.

Afspraak inplannen voor een krullen-behandeling? Neem telefonisch contact met de Cosmo Hairstyling salon bij jou in de buurt!

Customer Curl Card

De Customer Curl Card is er speciaal voor klanten die gebruik maken van de krullenbehandelingen.

Met deze kaart spaar je voor een exclusief cadeau bij je 5e bezoek aan Cosmo Hairstyling.*

Je hebt keuze uit:
• 30% korting op een treatment en styling behandeling
• Verzorgingsproduct t.w.v. €30 cadeau

Onze stylisten kunnen je ook alles vertellen over de Customer Curl Card.

Voorwaarden

* Alleen geldig bij bezoeken binnen 8 weken met een minimale uitgave van €75. Alle behandelingen moeten in dezelfde salon uitgevoerd zijn. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties

Bekijk onze looks