Braidspiration: de mooiste vlechten voor welke gelegenheid dan ook

26 juni 2017

Of je nu in stijl naar kantoor wilt, voor het ultieme bruiloftskapsel gaat of van plan bent te shinen op een festival: vlechten zijn voor héél wat gelegenheden een stijlvolle keuze. Reden genoeg dus om je eens te inspireren met wat #braidspiration. We presenteren je: de mooiste vlechten voor welke gelegenheid dan ook.

VOOR IEDERE GELEGENHEID EEN VLECHT

Waarschijnlijk droeg je ze non-stop toen je klein was, en misschien nu vooral om tijdens het slapen je lokken te beschermen. Maar vlechten kun je zóveel vaker dragen dan dat. Het fijne aan vlechten is namelijk dat je er een tal van verschillende looks mee kunt creëren. Denk maar aan een edgy stijl, met strak gevlochten boxerbraids. Een gevlochten kroon waarmee je in een handomdraai een super romantische look voor een bruiloft te pakken hebt. Of wat dacht je van een onweerstaanbare visgraatvlecht, voor de ultieme coupe voor ‘a night on the town’? Voor iedere gelegenheid een vlecht dus, en wij hebben de mooiste voor je verzameld.

EEN STYLISH BRAID IN 15 MINUTEN?

Staat er bij jou iets bijzonders op de planning waarvoor je met een gestylde coupe wilt verschijnen ? Een leuk feestje, festival of bruiloft misschien? Dan spreekt onze Cosmo Touch-up je waarschijnlijk wel aan. Met deze stylingservice voorzien we je in 15 minuten voor slechts €15 van een stijlvol kapsel naar keuze. Van die stoere boxerbraids tot aan een romantische vlecht of verleidelijke krullen.

Iets voor jou? Boek dan vandaag nog je afspraak voor een Cosmo Touch-up online.