Trending! Dit zijn dé kleurtrends van dit seizoen

03 april 2019

Ben jij al op de hoogte van de laatste trends? Wij van Cosmo Hairstyling weten hoe belangrijk het is om je look up to date te houden. We searched and found, dé 4 haartrends van dit moment!

My life is a blonde moment

Want iedereen weet “blondes have more fun”, toch? Wij bij Cosmo zijn daar in ieder geval heilig van overtuigd. Blond raakt nooit uit de mode en met blonde lokken zit je dus echt altijd goed. Blond heb je natuurlijk in veel verschillende tinten. Ga jij voor een warme of juist een hele coole blonde kleur? Met deze trends zit je hoe dan ook goed!

Be cool, stay cool

Een veel voorkomende look op dit moment is er een opgebouwd uit coole tinten blond. We hebben het hier natuurlijk over de kleur silver blonde. Bij deze look worden er zilveren tinten toegevoegd aan blond haar. Wanneer hier de juiste balans in zit, krijg je een prachtige platina-achtige look.
Een gewaagde look, niet iedereen is cool genoeg voor deze ijzige look. Zou de kleur silver blonde bij jou passen?Gelukkig kunnen onze stylisten je voorzien van het beste advies.

Honey, i’m blonde

Is silver blonde toch iets te cool voor je? Gelukkig hebben we dit seizoen ook een trend met warme tinten! Wanneer je het lastig vindt om een haarkleur te vinden die past bij de kleur tonen in je huid, is dit dé trend waar jij op hebt zitten wachten.

Kies voor honey blonde, de perfecte midden weg. Niet te licht en niet te donker, waardoor honey blonde bij vele van ons goed past. Dit is een haarkleur die je look een echte oppepper geeft. Het geeft je gezicht een glow alsof je net terug bent van vakantie. Perfect toch?

Natural beauty is the best beauty

En we kunnen je met trots melden, we know! Niet zo gek dat deze look insanely populair is. Van nature heb je warme en koude tinten in je haar. Met deze look ga je dus helemaal terug naar de basis.

We’re talking about naked blonde! Een look die echt super natural oogt. Door een balans te vinden in het toevoegen van warme en koude tinten blond in het haar creëer je een naked blonde kleur. Wil je dus gaan voor een natural look? Kies voor naked blonde!

I would like to be sun kissed

We kennen allemaal wel iemand die altijd toe is aan vakantie. Ja, ben jij die persoon? Dan is deze look wellicht iets voor jou! Altijd opzoek naar hoe je dat vakantiegevoel kunt krijgen zonder daadwerkelijk in het vliegtuig te stappen? Kies dan voor sunkissed blonde.

Deze haar trend geeft je een look alsof je uren op het strand hebt gelegen. Wanneer je terugkomt van vakantie is je haar altijd flink opgelicht. Met sunkissed blonde halen we de zon naar je haar door hightlights toe te voegen.

Ready?!

Klaar om je aan te sluiten bij de blondies? Of wil je er gewoon een keer achter komen of blondes nou echt meer plezier hebben? Boek dan nu een afspraak en laat je adviseren door een van onze stylisten!