De mooiste looks uit de salon, je vindt ze hier!

01 augustus 2019

De Healthy Summer Hair deal is in volle gang. In de salons is iedereen hard aan het werk om al jullie lokken summer-proof te maken. Benieuwd naar de resultaten? We hebben de mooiste resultaten voor je op een rijtje gezet!

It’s getting hot in here

En dat betekend dat je haar wel een extra verzorging kan gebruiken! Met de Healthy Summer Hair deal maken wij je haar volledig summer-proof. Benieuwd hoe summer-proof hair eruit ziet? We hebben hier de mooiste resultaten voor je op een rijtje gezet!

Blondies

Vooral wanneer je je haar hebt laten blonderen heeft je haar extra verzorging nodig. Je haar kan van het blonderen droog en kwetsbaar worden. Daarnaast kan het voorkomen dat je haar na verloop van tijd een beetje geel of oranje wordt. Dit laatste is dan weer op te lossen met een toner!

Brownies

Ook de brownies moeten in de zomer opletten. De hele dag vertoeven aan het strand met je haar in de zon dat is niet alleen oppassen met je huid maar denk ook aan je lokken! Je haar heeft net zo veel bescherming nodig als dat je huid dat heeft. Een Olaplex-herstelbehandeling is hiervoor ideaal. Deze behandeling geeft net dat beetje extra bescherming wat je haar nodig heeft.

Any other color

Welke haarkleur je ook hebt of hebt laten verven. Een goede verzorging is altijd belangrijk! Naast onze Healthy Summer Hair deal hebben we nog wat tips om je haar gezond te houden tijdens de zomer. Deze tips lees je hier!

Ready for take-off

Wil jij ook klaar zijn om op vakantie te gaan? Maak dan snel een afspraak en wij zorgen dat je haar summer-proof is en ready for take-of! Zien we je snel?