Je haren de hele dag in model tijdens de kerstdagen met déze finishing touch!

22 december 2020

Yes! Het is weer december. Dé maand van lekker eten, gezelligheid, glitteroutfits en... prachtige hairstyles! Daarom trekken wij graag alles voor je uit de kast, zodat ook jij met deze kerst kunt shinen met een feestelijke coupe! Wij delen een aantal veel voorkomende Christmas looks met je + hoe je ervoor kan zorgen dat deze look de hele dag mooi blijven zitten. Want hoe te gek je hairstyle ook mag zijn: Afwerking is key!

Le Bun (of staart)

Met de feestdagen wordt er altijd lekker veel gegeten. Daarom is het wel zo fijn als je een hairstyle hebt, waarbij er geen haren in je gezicht hangen. Ga daarom eens voor een mooie lage knot. Je kunt er natuurlijk ook nog voor kiezen om het in een staart te doen, want de afwerking blijft hetzelfde. Onze tip zodat het de hele dag mooi blijft zitten? Gebruik als laatstee stap altijd een goede Hair Spray, zodat je haren niet gaan pluizen of dat er plukjes losschieten. Doe er vervolgens een mooie glitter-scrunchie omheen en voilà: je hebt een elegante én simpele hairstyle!

Up-do

Wil jij net iets meer effort in je look steken? Dan is deze hairstyle iets voor jou. Krul je haren goed tot in de puntjes, maar vergeet nooit vooraf een voedend haarserum te gebruiken! Deze beschermt je haar namelijk tegen de hitte van de stylingtool én zorgt ervoor dat je haren meer gaan glanzen.

Na het krullen van je haren, doe je het bovenste gedeelte in een staart of in een knot. Gebruik als finishing touch onze Hair Spray, zodat jouw coupe de hele dag mooi in model valt. De gouden combinatie voor een lange mooie look is bij deze echt de combi van het haarserum met de haarspray. Meer stylingproducten heb je deze kerst eigenlijk niet nodig!

Extra tip: voeg wat leuke glitter hairclips toe, en je hebt een mega sexy look!

Braids

Ben jij een beetje handig met vlechten? Dan kun jij deze hairstyle ook eens proberen. Invlechten is bij de meesten wel bekend, maar kun je ook opvlechten? Dit werkt eigenlijk precies hetzelfde. Het enige verschil: je vlecht de plukjes onderlangs, in plaats van bovenlangs. Heb je het onder de knie? Maak dan eens twee opvlechten.

Gelukt? Nice! Nu komt het belangrijkste: de afwerking. Trek voorzichtig de vlecht een beetje uit elkaar om meer volume te creëren. Begin bovenaan en werk je weg naar beneden. Om ervoor te zorgen dat de vlechten de hele dag mooi blijven gebruik je ook hier weer wat Hair Spray. And… You’re ready to go!

We zouden je natuurlijk graag in de salon van een mooie holidaylook willen voorzien, maar nu onze salons dicht zijn hopen we dat we je op deze manier hebben kunnen inspireren voor een mooie kerstlook die lang in model blijft! We wensen je alvast hele fijne feestdagen!