Hairinspiration! Dit zijn de mooiste NYE looks

27 december 2019

Aan het bijkomen van Kerstmis? Over een paar dagen is het alweer oudejaarsavond en hier wil je natuurlijk wel fabulous verschijnen. Plof lekker neer op de bank en laat je inspireren door deze mooie looks die je kunt dragen op jouw New Years Eve.

Get ready for NYE

We hebben 5 partylooks voor je op een rijtje gezet die bij elke NYE passen. Of je nu naar een fancy party gaat, thuis blijft met vrienden of naar de lokale kroeg gaat. Deze looks passen hoe dan ook bij wat jij op de planning hebt staan!

Basic ponytail

Less is more! Met deze basic ponytail zit je altijd goed. Het is een elegante look die bij veel looks passend is. Krullend of steil? It’s your choice. Maak een staart en wikkel er een plukje haar om heen.

 

Hairclips

Een haaraccessoire die we steeds vaker terug zien komen, de haarclip. Met glitters of parels, alles is mogelijk. Voor als je geen zin hebt om lang met je kapsel bezig te zijn, is dit de perfecte look!

 

Scrunchie

Ze zijn er in allerlei soorten en maten, de scrunchie. Met glitters, velvet of patroontjes. Pak er voor je NYE een feestelijke scrunchie bij en steek je haar half op in een leuk knotje of een staart. Zo hangt je haar niet in je gezicht en kun je lekker veel dansen!

 

Wet look

Wil je gegarandeerd shinen op jouw NYE? Kies dan voor deze spectaculaire wet look. Omdat je haar naar achteren zit, komen je gezichtsvormen perfect uit!

 

Ocean waves

Deze ocean waves zijn net weer even iets anders dan een normale bos met krullen. Met dit kapsel zul je het nieuwe jaar elegant en stijlvol inluiden.

 

Cheers!

We hopen dat je geïnspireerd bent door deze mooie NYE looks. Als je nog meer inspiratie op wilt doen kun je ook een kijkje nemen bij onze ‘Get ready for the holidays’ looks. Wil je je look liever laten stylen door een stylist van Cosmo? Dat kan ook natuurlijk! We zijn gewoon open op oudjaarsdag, neem van tevoren wel even een kijkje bij de feestelijke openingstijden. Boek hier meteen online je afspraak! Namens Cosmo Hairstyling wensen wij je alvast een happy new year!