Get ready for the holidays! #1

02 december 2019

Woohoo! Over 3 weken is het eindelijk Kerstmis en niet lang daarna volgt oud & nieuw. Deze tijd staat in het teken van uitgebreide ontbijtjes, heerlijke diners en gezellige borrels met oliebollen en champagne. Een mooie hairdo mag hier natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom hebben wij met ‘get ready for the holidays’ drie prachtige looks voor je verzameld.

Get ready for the holidays

Samen met jou tellen we af tot de feestdagen. Daarom hebben we met de prachtige Marlien Besselink (@marlienbesselink) drie looks voor je gemaakt! Elke week zullen we een mooie look met je delen, om te beginnen met look 1!

Natural waves

Mooie natural waves zijn natuurlijk altijd goed! Wil jij net iets extra’s met je haar wat niet te moeilijk is? Ga dan voor deze look! Met deze eenvoudige look kun je net iets meer uitpakken met je kleding. Ga bijvoorbeeld voor een bijzondere stof, zoals velvet of iets met glitters! Ook kun je een mooie sprekende lipstick zoals rood toevoegen aan deze look.

 

Get ready with us!

Hopelijk hebben we je geïnspireerd met deze eerste look. Ben je er al van verzekerd dat dit de look is die jij wilt? Je kunt hem natuurlijk zelf creëren, maar je kunt ook online een afspraak maken voor een Cosmo Touch-up in een van onze salons. Ben je benieuwd naar de andere looks die we voor je in petto hebben? Volgende week zullen we look 2 met je delen!