Get ready for the holidays! #3

17 december 2019

Over 1 week is het Kerstmis! Ligt jouw outfit al klaar en weet je al helemaal wat je met je make-up doet? Wij hebben de derde en laatste holiday look voor je klaar gezet in deze blog. Dit is de kers op de taart die jouw look helemaal afmaakt! Are you ready to pop some champagne?

Get ready for the holidays

Samen met jou tellen we af tot de feestdagen. Daarom hebben we met de prachtige Marlien Besselink (@marlienbesselink) drie looks voor je gemaakt! Elke week zullen we een mooie look met je delen en deze week is dat alweer de laatste look, namelijk look #3!

Wet look

Ga voor deze super stoere en elegante wet look! Met deze look blijft je haar goed op zijn plek zitten en komen de vormen van je gezicht super goed uit. Je kunt met deze look meerdere kanten op. Ga je voor de stoere of classy variant? Aan jou de keus! Draag er grote statement oorbellen bij of kies voor een ander mooi sieraad.

 

Get ready with us!

Hopelijk hebben we je geïnspireerd met deze derde en alweer laatste look. Ben je er al van verzekerd dat dit de look is die jij wilt? Je kunt hem natuurlijk zelf creëren, maar je kunt ook online een afspraak maken voor een Cosmo Touch-up in een van onze salons. We wensen je fijne feestdagen en vergeet niet om je feestlook te delen met #cosmohairstyling!