GIFT TIP: Cosmo Xmas Cracker

11 november 2019

Met de feestdagen om de hoek is het weer tijd om je vrienden, familie en geliefdes te verwennen! Laten wij bij Cosmo nou het ideale cadeau hebben voor in de schoen of voor onder de kerstboom, namelijk de Cosmo Xmas Cracker! Zoek jij nog een mooi cadeau en ben je benieuwd wat dit cadeau precies is? Read on!

A gift for everyone

Of het nu je broer is, je schoonmoeder, je vriend of vriendin, cadeau’s kopen blijft altijd lastig! Je wilt elk jaar weer je uiterste best doen om met een mooi cadeau te komen waar diegene sowieso blij mee zal zijn. Maar het is nog een hele opgave om dit te vinden. Nu hebben wij bij Cosmo heel het jaar lang een mooi assortiment met producten voor hem en haar die je natuurlijk altijd cadeau kunt geven, ook aan jezelf! Maar om het net die extra touch te geven om er het perfecte Sinterklaas- of kerstcadeau van te maken, is er nu de Cosmo Xmas Cracker!

Cosmo Xmas Cracker

De Cosmo Xmas Cracker is een verpakking waarin jouw gekochte producten mooi gepresenteerd wordt. Een echt uniek en origineel cadeau, daar wordt iedereen sowieso happy van! De Cosmo Xmas Cracker is al vanaf nu verkrijgbaar in onze salons en is beschikbaar zo lang de voorraad strekt! Neem snel een bezoekje aan je favoriete Cosmo salon om te kijken welke producten er verkrijgbaar zijn and get those gifts!