Dit zijn dé musthave producten voor gekleurd haar

16 oktober 2019

Je hebt geïnvesteerd in een nieuwe haarkleur en je bent super blij met je nieuwe look. Je wilt natuurlijk dat deze kleur zo lang mogelijk mooi blijft. De zoektocht naar de juiste producten kan best lastig zijn, omdat elke haarkleur een andere behoefte voor onderhoud heeft. Cosmo to the rescue! Van koperrood tot zilverblond haar, we geven je graag advies hoe jij je kleur het mooiste kunt behouden!

Silverblonde

Je zilveren lokken wil je natuurlijk graag zilver houden. Je wilt immers niet dat je ijsblonde haarkleur langzaamaan geel wordt. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een goede zilvershampoo te gebruiken.

De Tierra Silver Shampoo No Yellow van Fuente is hier perfect voor! De shampoo is verzorgend en neutraliserend voor heldere en asblonde haarkleuren. Geel pigment zal verdwijnen en je haar krijgt de natuurlijke glans die het verdiend!

 

Een andere shampoo die tot de zilvershampoo toppers behoort, is de INVIGO Blonde Recharge Shampoo van Wella. De shampoo verfrist en verheldert de koele tinten van natuurlijk en geverfd blond haar. Ook deze shampoo zorgt ervoor dat je nieuwe haarkleur niet geel wordt en het maakt je lokken onwijs zacht! Om het effect zo optimaal mogelijk te maken, kun je de INVIGO Blonde Recharge Conditioner erbij gebruiken. Deze conditioner frist de multidimensionale kleur van je zilveren haar op en zorgt dat deze behouden blijft. Kom gerust eens langs bij ons in de salon, zodat we je hierover meer kunnen vertellen!

 

Brown redheads

Voor de dames onder ons met bruine en rode haartinten zijn er ook speciale haarproducten die je kleur optimaal behouden en verzorgen. Je wilt natuurlijk niet dat je elegante en sexy haarkleur vaal of dof wordt, so treat it right!

De Wella Color Recharge Conditioner is een van de producten die hiervoor zorgt. De conditioner met kleurpigmenten frist de multidimensionale kleur op en het zorgt er daarnaast ook voor dat je kleur behouden blijft. De conditioner is er voor verschillende bruine en rode tinten, namelijk: rood, warm rood, warm bruin en koel bruin.

 

Multi Colored

De lijn Color Ignite van Sebastian is ontwikkeld voor multi gekleurd haar. Oftewel: haar in meerdere tinten. De lijn bevat mooie producten die dan ook zeker in ons musthave lijstje behoren!

De twee producten van de Color Ignite lijn zijn de Color Ignite Multi Shampoo en Conditioner. De shampoo is voor in meerdere tinten gekleurd haar en haar met highlights. Doelgericht behandelt de shampoo gekleurde haren met een kleurverzorgend en hydraterend complex. Ook hydrateert het het haar waar dat het hardste nodig is! Voor een optimaal effect kun je de bijpassende Conditioner ook gebruiken.

 

 

Een shampoo die je kleur goed beschermd is de Wella Color Motion Shampoo. Deze shampoo zorgt voor 8 weken kleurbescherming en het doet nog meer dan dat. Het geeft een levendige glans en het versterkt je haar. Een aanvullend product wat je hierbij kunt gebruiken is het Color Motion Structure Masker. Dit is een intensief herstructurerend masker wat de haarstructuur versterkt en extra glans en langdurige beheersbaarheid geeft.

 

Take care of your hair

Jouw gekleurde haar kan met deze haarproducten de optimale verzorging krijgen wat het verdiend! Heb jij geen gekleurd haar, maar ben je door het lezen van deze blog op een idee gekomen? In deze blog kun je inspiratie op doen voor jouw nieuwe haarkleur. Kom snel langs in een van onze salons of boek nu je afspraak online!