Trending haircuts voor mannen

05 november 2019

Naast de musthave producten voor gekleurd haar en de mooiste herfstlooks van vrouwen uit de salons zijn wij van Cosmo er natuurlijk ook voor onze mannen. Het kan namelijk best lastig zijn om te bepalen wat je met je kapsel wilt! Daarom hebben wij de meest trending haircuts van dit moment bij elkaar gezet in deze blog. Lets see what’s trending…

Hey Handsome

Wil je dit najaar goed voor de dag komen? Dan hebben wij goed nieuws! Dit najaar zien de mannenkapsels er namelijk super stoer uit. Van opgeschoren fade cuts tot lange messy curls, de trending kapsels staan hieronder allemaal voor je op een rij!

Low Fade Cut

Dit coole kapsel is al een tijdje bekend, maar is zeker een blijvertje. Door een opgeschoren overloop in het haar te maken wordt er een ombre effect gecreëerd. Dit kan heel subtiel gebeuren of juist wat nonchalanter.

 

Man Bun

De man bun had even zijn tijd nodig, maar is nu toch ook echt onmisbaar onder de mannen kapsels. Als je gezegend bent met zulke lange lokken dan staat deze haircut je gegarandeerd amazing! Vooral in combinatie met een baardje rock je deze look helemaal.

 

At Shoulders

Nu de temperaturen flink aan het dalen zijn, is het zeker geen gek idee om die lange haren gewoon los te hangen. Een haircut die we daarom veel gaan zien zijn haren tot de schouders, steil of golvend. Deze trend heeft iets weg van de boyband kapsels van de nineties, maar dan in een hip jasje.

 

Nonchalant

Deze look ziet eruit alsof je er erg je best voor hebt gedaan, maar schijn bedriegt. Het opgeschoren haar aan de zijkant maakt de look clean, waardoor het rommelige aan de bovenkant van het haar niet storend, maar juist lekker nonchy is.

 

Messy Curls

Ook de krullenbollen onder ons worden niet vergeten. Het maakt dit najaar niet uit wat je met je krullen doet, als het maar lekker wild zit!

 

Time for a new haircut

Hebben we je geïnspireerd met deze trending haircuts? Dat begrijpen we maar al te goed! Bij Cosmo is er nu dan ook een deal voor mannen, namelijk de Cosmo Quick Fix. Bij deze deal wordt je look binnen 15 minuten weer bijgewerkt! Je krijgt deze personal invite als je een bezoek brengt aan een Cosmo salon. Kom dus snel eens langs of boek meteen online je afspraak!