Dit zijn de kleurtrends voor de herfst!

04 oktober 2019

Het is weer herfst! En hoe leuk de blonde zomer looks ook zijn, herfst staat voor nieuwe kleuren, ook voor het haar. Wil jij weten wat dé herfsttrends zijn en ben je toe aan een nieuwe look? Lees dan vooral verder!

New season, new me

In de vorige blog over de herfst haartrends van 2019/2020 kon je lezen wat de kniptrends voor dit seizoen zijn. We brengen je nu graag op de hoogte over de kleurtrends van dit najaar!

Warm Brown

Een haarkleur die altijd goed is in dit seizoen: warm brown. Deze diep bruine kleur is elegant en stoer tegelijk en daarmee ben jij helemaal klaar om de herfst te rocken! Deze haarkleur zullen we vaak gaan zien in een zachte balayage variant, waarbij de overgang heel natuurlijk en zacht is.

 

Copper Red

Als we het over dé herfst kleurtrend van 2019 hebben, dan is dat toch echt de kleur copper red. Deze bruine/koperen haarkleur is heel subtiel en natuurlijk en een kleur die niet mag ontbreken in deze tijd van het jaar.

 

Rose Gold

Een kleur die iets minder naturel is, maar we zeker terug gaan zien is rose gold! Een echte musthave haarkleur voor de fashionista’s.

 

Natural Blonde

Blondes always have fun, ook op regenachtige dagen! Met deze warme, natuurlijke blonde haarkleur ben jij zeker klaar voor wat fun.

 

Cappuccino Brown

De kleur cappuccino brown is een mooie bruine kleur met een natuurlijke blonde glans door het haar. Deze warme kleuring is een echte eyecatcher!

 

Less is more

Deze haartrends laten zien dat het niet altijd nodig is om een heel spektakel van je coupe te maken om te shinen! Want je weet wat ze zeggen… ‘Less is more’. De egale basiskleuring is namelijk weer helemaal terug van weggeweest! Je leest er meer over in deze blog!

See you soon!

Ben jij door deze beelden ook helemaal verliefd op de nieuwe herfst haarkleur trends? Aarzel dan niet langer en laat je adviseren door onze Masters in Color en maak gebruik van de Cosmo Color Deal! Kom snel langs in een van onze salons of boek meteen online je afspraak!