Cosmo Color Deal!

01 oktober 2019

De warme zonnestralen maken plaats voor regenachtige dagen en we moeten er nu toch echt aan gaan geloven: de zomer is voorbij… De herfst is dan misschien een wat minder populair seizoen, maar niet getreurd. Wij hebben iets voor jou om de herfst en je kapsel weer te laten stralen!

Color Up!

Tijdens de grijze herfstdagen verdienen jij en je haar wel iets extra’s om weer wat kleur aan je dag te geven. Wij kunnen je daarbij helpen! Laat je bij Cosmo in de watten leggen door onze Masters in Color met de Cosmo Color Deal.

Cosmo Color Deal

Dat de herfst is aangebroken, betekent natuurlijk niet dat we zelf net zo saai moeten zijn als het weer. So, treat yourself en maak gebruik van de Cosmo Color Deal!

Profiteer van een speciale korting op je kleurpakket met de Cosmo Color Deal. Want voor maar €50 krijg jij een:
– Egale basiskleur
– Intensief masker
– Quick blow dry

Het is niet altijd nodig om een heel spektakel van je kapsel te maken om te shinen! Want je weet wat ze zeggen… ‘Less is more’. Je haar krijgt bij deze deal dus een egale basiskleur, wat er voor zorgt dat je haar net die extra color boost krijgt die het nodig heeft tijdens de herfst.

Vervolgens is het tijd om te relaxen en tegelijkertijd je haar te laten verzorgen met een masker. Dit zal ervoor zorgen dat je haar een intensieve voeding krijgt en de glans weer terug komt. Oftewel, je haar gaat weer stralen! Want nu de zon er niet meer is, moet iemand het doen toch?

We laten je natuurlijk niet weg gaan alsof je net door een regenbui bent gefietst. De stylisten maken het helemaal af met de Quick Blow Dry! Hierbij wordt je haar gedroogd en gepolijst en ben je helemaal ready to go!

 

See you soon!

Dus, wil jij ook stralen met deze deal tijdens de grijze herfstdagen? Kom dan snel langs bij een van onze salons of boek nu online je afspraak! De deal is geldig van 1 oktober 2019 t/m 21 november 2019.