Cosmo Touch-up: perfecte styling voor €22,00

05 april 2017

Perfect gestyled in 15 minuten voor slechts €22,00: meet our Cosmo Touch-up! Lees hier hoe onze unieke stylingservice werkt en bekijk de nieuwste looks!

In 15 minuten perfect gestyled haar

Met een Cosmo Touch-up word je namelijk binnen no time voorzien van een on trend look. Kies uit 9 verschillende styles jouw favoriete look. Een voorbehandeling frist je haar op en met behulp van premium tools, de juiste haarproducten en de nieuwste technieken krijgt je haar body, glans en een flawless finish. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze speciale Cosmo Touch-up pagina.

WONDERFUL WAVES

Volume en zachte, volle krullen geven deze look een romantische touch. Speels, shiny en een tikje bohemian.

FESTIVAL FISHTAIL

Een messy visgraatvlecht die je over je schouder naar voren legt oogt van alle kanten van het gezicht bijzonder.

THE BARDOT

Een volle paardenstaart geïnspireerd op het welbekende stijlicoon; The Bardot is synoniem aan ’the perfect ponytail’. Een stijlvolle, volumineuze look met een messy touch.

PARISIAN TWIST

Parijse vrouwen staan bekend om hun stijl, allure en geweldige kapsels. Met deze Parisian Twist word je van een gevlochten updo voorzien waarmee je niet onderdoet voor de echte Parisiennes.

ROMANTIC UPDO

Op festivals is de vlecht ieders favoriet. Draag de Romantic Braid klassiek als een krans om het hoofd of kies voor de messy en nonchalante versie – voor de festivalganger die wél in de vlecht wilt, maar de boel tegelijkertijd edgy wil houden.

Wil jij ook eens shinen met een perfecte hairstyle op je volgende feestje of festival? Boek deze snelle service dan online bij Cosmo voor maar €22,00!