Cosmo Touch-Up – De perfecte haarstijl binnen 15 minuten!

11 november 2021

De feestdagen komen er weer bijna aan. Een chique kerstdiner of een leuk feestje met oud en nieuw? Is je outfit al helemaal ready to go, maar heb je geen idee wat je met je haar zult doen? Met de Cosmo Touch-Up wordt je haar in 15 minuten voor maar €19,00 perfect gestyled!

Met de Cosmo Touch-Up is er keuze uit 5 verschillende Touch-Up looks. Naar aanleiding van de gelegenheid waar je naar toe gaat, moet je haar natuurlijk wel helemaal on point zijn. Zo weten onze stylistes in de salons de beste Touch-Up look bij jou toe te passen!

In deze blog leggen wij verder uit welke Touch-Up looks er zijn en bij welke gelegenheid dit lookje het beste past. Zo ben jij binnenkort helemaal ready voor de feestdagen! Lees hieronder meer over de Cosmo Touch-Up behandeling.

Haar Look 1 – Wonderful waves

De Wonderful Waves. Een tijdloze haarlook wat geschikt is voor iedere gezichtsvorm, haartype en alle leeftijden. Om de prachtige waves zo mooi mogelijk tot ze recht te laten komen, is het van belang om deze Touch-Up look te combineren met de juiste haarproducten, tools en stylingtips van onze professionele haarstylistes.

Zo wordt er gewerkt met de Cosmo Hair Essential Texture Spray. Deze spray beschermt je haar tegen de hitte van de krultang en geeft je haar een boost, doormiddel van de zoutspray. Dit zorgt ervoor dat de Wonderful Waves oneindig veel volume en structuur krijgen in het haar, waardoor het dus heel de dag blijft zitten!

Haar look 2 – Braided updo

Ben je fan van krullen en opsteekkapsels? Dan is de Braided Updo echt iets voor jou! De Braided Updo is de perfecte Touch-Up look voor als je een chique diner hebt of een bruiloft. Op eerste gezicht ziet de haar look er erg ingewikkeld uit. Onze stylistes zorgen er dan ook voor dat de Touch-Up look binnen 15 minuten zo mooi mogelijk gestyled kan worden.

Om de Braided Updo zo lang en zo mooi mogelijk te laten zitten, wordt er in de salons gebruik gemaakt van de Cosmo Hair Spray zodat de flexibiliteit en stevigheid goed in het haar blijft zitten. Het eindresultaat ziet er prachtig uit waardoor je de Touch-Up look het liefst niet meer uit je haar wilt halen.

Haar look 3 – Twisted waves

Ga je naar een leuk kerstfeestje toe en wil je wat extra’s met je haar doen? Dan is de Twisted waves Touch-Up de juiste look voor jou! Het is een speciale Touch-Up look wat op twee verschillende manier gestyled kan worden, dit is afhankelijk van de lengte van je haar.

Haar look 4 – The Creative bardot

The Creative Bardot is een hoge staart waar veel volume en krul in zit. Onlangs heeft deze Touch-Up look een upgrade gekregen. Momenteel wordt er vanaf de bovenkant van het haar ingevlochten, wat zich uiteindelijk uit naar een mooie wavy staart, ook wel The Creative Bardot genoemd. Om het haar niet al teveel te laten pluizen aan de bovenkant, gebruiken de stylistes de Cosmo Prep Cream. Zo blijft het haar mooi in staat en glanzend. Deze Touch-Up look raden wij dan ook vooral aan als je een leuk feestje hebt of een onverwachtse diner met vriendinnen.

Haar look 5 – Messy bun

A classic one, de Messy bun! Het is niet alleen de perfecte oplossing voor als je een bad hair day hebt, maar ook zeker een haar look wat nooit verkeerd staat. De kunst is nu alleen nog dat het daadwerkelijk heel de dag op en top blijft zitten. Om de Messy bun zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, wordt er gebruik gemaakt van de Cosmo Texture spray. Door zout textuur krijgt het haar meer grip en glans om de bun zo goed mogelijk te laten zitten.

Wat is jouw favoriete Touch-Up look? Vraag jouw Cosmo stylist om advies passend bij jouw haartype en haarlengte & schitter de hele dag. Zien we je snel bij een van onze salons? Vergeet ook niet jouw look te delen met  #CosmoTouchUp  #CosmoHairstyling