Top 3 haartrends voor herfst/winter 2021

30 september 2021

Momenteel zijn alle fashiondesigners zich aan het voorbereiden voor hun lente en zomercollecties van 2022, terwijl wij eerst nog de herfst en winter periode door moeten komen. Het aanschaffen van oversized truien en fluffy sokken is niet het enige waar we aan moeten denken… De zomerse lokken zijn verleden tijd en het is tijd voor een nieuw trendy kapsel! Heb je geen idee wat de nieuwste haartrends zijn voor de herfst en winter? Wij hebben speciaal voor jou research gedaan, zodat je look helemaal ready is voor het najaar van 2021.

Curtain bangs en pony

Je kent het vast wel, de trend van afgelopen zomer de ‘’curtain bangs’’. Hoewel het een trend is die deze herfst en winter terug zal komen, komt de pony ook weer terug. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat is het verschil tussen curtain bangs en een pony? Laten wij dat nou net voor je hebben uitgezocht.. so we will explain it to you!

Het is eigenlijk heel simpel. Curtain bangs geven meer de feeling van een lange pony die als een gordijntje langs je gezicht valt,  de normale pony is in dat opzicht wat statiger. Beide looks waren in de jaren 60 en 70 erg populair. Zowel de curtain bang als de pony passen bij elke gezichtsvorm, het ligt er alleen aan in welke lengte je het laat knippen. Onze stylisten beschikken over de beste technieken en kennis en kunnen samen met jou een uniek haarplan maken. Als je wil gaan voor een kleine verandering in je look, ga dan vooral voor de curtain bangs of een hippe pony!

Messy ponytail

Zakt een hoge staart ook zo snel bij je uit? Of krijg je na een uur al the most terrible headache? Maak je vooral geen zorgen want dat komt deze herfst en winter weer helemaal goed. Je kent het wel, mannen met lang haar die een laag staartje dragen.. nou ladies nu is het onze beurt want de ‘Messy Ponytail’ is weer helemaal back in business de komende maanden. Deze trend kun je op vele manieren dragen:

  1. Rommelig en losjes 

2. Draag er een mooi accessoire bij en zet hem vast met bobby pins in plaats van met een elastiek

Pull trough braid

Een mooie vlecht is natuurlijk tijdloos, maar aankomende herfst/winter krijgt de vlecht een van de mooiste upgrades ooit. Tijdens de fashionweek FW21 zag je de vlecht steeds vaker voorbij komen, we hebben het namelijk over een hoge paardenstaart in combinatie met een volumineuze vlecht die bestaat uit verschillende delen die door elkaar heen zijn getrokken. Deze techniek wordt ook wel de ‘’Pull Trough Braid’’ genoemd.  Dit is natuurlijk dé look om te dragen met de feestdagen. Met de speciale Cosmo Touch-up die wij bieden, wordt je binnen 15 minuten voor slechts €15,00 perfect gestyled!  Zo weet je zeker dat je haar de gehele dag goed blijft zitten.

Copper haircolour

De warme haarlooks zitten er dit najaar weer aan te komen. De warme, gouden en roze tinten van koper, worden in de herfst en winter van 2021 gecombineerd met een rode touch. Deze drie combinaties van haarkleuren, creëren een groep met tinten van kastanjebruin, gember en oranje-mandarijn. Licht of donker, het maakt niet uit want deze haarkleur is erg speciaal en zal hoe dan ook blijven opvallen.

De koperen haarlook is geschikt voor elk type haar. Benieuwd wat de opties zijn? Lees dan vooral even mee:

  1. Heb je steil haar? Overweeg dan om je haar te verven in ombre stijl. Behandel je lokken met een glans om de kopervervaging te versterken. Zo is je nieuwe look helemaal ready voor het najaar!
  2. Alle kopertinten zien er fantastisch uit op golvend en krullend haar. Door het verloop in krullend haar zie je de verschillende tinten mooi over elkaar lopen. Geef het een extra touch door een donker kastanjebruine kleur bij de wortels aan te zetten voor extra volume.

Wil jij ook je haar fall/winter ready maken? Maak hier direct je afspraak en kom langs bij een van onze salons. Onze stylisten adviseren je  graag over de nieuwste trends!