5 redenen om voor Cosmo Hairstyling te kiezen

18 maart 2021

Yay! De kappers zijn weer open. Weet jij al waar jij in de kappersstoel duikt voor een frisse look? Wij vertellen je graag waarom Cosmo Hairstyling de perfecte keuze is voor jou!

#1 Feels like home

Het grootste deel van onze klanten geeft aan voor ons te kiezen vanwege de fijne sfeer en onze vakkundige stylisten. We geven je graag het gevoel dat je thuiskomt, en zorgen dat je heerlijk kunt relaxen van af het moment dat je binnenkomt tot dat je onze salon verlaat!

#2 On trend

Onze stylisten zijn áltijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van beauty & fashion. Onze hairexperts verdiepen zich het hele jaar door in de nieuwste knip- en kleurtrends en trainen voortdurend onze stylisten, zodat ze jou kunnen voorzien van een fabulous look!

#3 Wellness

Onze klanten kiezen voor Cosmo vanwege het wellness aspect. We laten je graag relaxen en echt tot rust komen tijdens een behandeling.  Wist je dat je een uitgebreide hoofdmassage krijgt tijdens het wassen? Wie wil dat nou niet?

#4 Jouw unieke look

Al sinds 1986 is het onze passie om het leven van onze klanten mooier te maken.
Wij geloven erin dat mooi haar een onderdeel van je levensstijl is, waarmee je je look helemaal compleet maakt. Wij begrijpen je als geen ander en daarom zorgen wij ervoor dat je haar jouw verhaal vertelt. Hierin gaan wij verder dan andere salons, we willen je de look geven die preciés bij je past.

#5 We zijn altijd bij je in de buurt

We hebben ruim 50 salons en hierdoor is er altijd wel een salon bij je in de buurt! We hebben o.a. salons in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Breda, maar hier blijft het zeker niet bij. Benieuwd naar onze andere vestigingen? Klik dan hier!

 

Kan je niet wachten om langs te komen voor een mooie look? Maak dan snel een afspraak bij een van onze salons!