Cosmo Touch-Up – De perfecte haarstijl binnen 15 minuten!

30 mei 2022

De zomer komt er weer aan… een chique bruiloft of een leuke festival. Is jouw outfit al helemaal ready to go? Maar heb je geen idee, hoe je je haar gaat dragen? Met de Cosmo Touch-Up wordt je haar binnen 15 minuten perfect gestyled!

Met de Cosmo Touch-Up is er keuze uit 5 verschillende Touch-Up looks. Afhankelijk van de gelegenheid waar je naar toe gaat, moet je haar natuurlijk wel helemaal on point zijn. Zo weten onze stylistes in de salons de beste Touch-Up looks bij jou toe te passen!

In deze blog leggen wij verder uit welke Touch-Up looks er zijn en bij welke gelegenheid deze looks het beste passen. Zo ben jij binnenkort helemaal ready voor de heerlijke zomer maanden! Lees hieronder meer over de Cosmo Touch-Up behandeling.

Look 1 – Wonderful Waves

De Wonderful Waves, een tijdloze haarlook die geschikt is voor iedere gezichtsvorm, elk haartype en alle leeftijden. Om de prachtige waves zo mooi mogelijk tot hun recht te laten komen, is het van belang om deze Touch-Up look te combineren met met de juiste haarproducten, de beste tools en stylingtips van onze professionele haarstylistes.

Zo wordt er gewerkt met de Cosmo Hair Essential Texture Spray. Deze spray beschermt je haar tegen de hitte van de krultang en geeft je haar een boost, doormiddel het ingrediënt zoutspray. Dit zorgt ervoor dat de Wonderful Waves oneindig veel volume en structuur krijgen in het haar, waardoor de look dus heel dag blijft zitten!

Look 2 – Braided Updo

Ben je fan van krullen en opsteekkapsels? Dan is de Braided Updo echt iets voor jou! Bijvoorbeeld als je een chiquediner hebt of een bruiloft. Op eerste gezicht ziet de haar look er erg ingewikkeld uit. Onze stylistes zorgen ervoor dat ook deze de Touch-Up look binnen 15 minuten zo mooi mogelijk gestyled kan worden.

Om de Braided Updo zo lang en zo mooi mogelijk te laten zitten, wordt er in de salons gebruik gemaakt van de Cosmo Hair Spray  zodat de flexibiliteit en stevigheid goed in het haar blijft zitten. Het eindresultaat ziet er prachtig uit waardoor je de Touch-Up look het liefst niet meer uit je haar wilt halen.

Look 3 – Twisted Waves

Ga je naar een festival toe en wil je wat extra’s met je haar doen? Dan is de Twisted waves Touch-Up de juiste look voor jou! Het is een speciale Touch-Up look die op verschillende manier gestyled kan worden, dit is afhankelijk van de lengte van je haar.

Look 4 – The creative bardot

The Creative Bardot is een hoge staart waar veel volume en krul in zit. Onlangs heeft deze Touch-Up look een nieuwe variant gekregen. Daarbij wordt er vanaf de bovenkant het haar gedeeltelijk ingevlochten, wat zich uiteindelijk uit naar een mooie wavy staart, ook wel The Creative Bardot genoemd. Om het haar niet al teveel te laten pluizen aan de bovenkant, gebruiken de stylistes de Cosmo Hair Essentials Hair Spray. Zo blijft het haar mooi in model en wordt het extra verstevigd. Deze Touch-Up look raden wij dan ook vooral aan voor de warme zomerdagen waar je je haar toch een extra touch-up wilt geven.

Look 5 – Messy bun

A classic one, de Messy bun! Het is niet alleen de perfecte oplossing voor als je een bad hair day hebt, maar ook zeker een look die nooit verkeerd staat. Belangrijk dat je kapsel daadwerkelijk de hele dag op heel de dag op en top blijft zitten. Om de Messy bun zo natuurlijk mogelijk te laten lijken, wordt er gebruik gemaakt van de Cosmo Texturespray. Door de zout textuur krijgt het haar meer grip en glans om de bun zo goed mogelijk te laten zitten.

Wat is jouw favorite Touch-Up look? Vraag jouw Cosmo stylist om advies passend bij jouw haartype en haarlengte & schitter de hele dag. Good to know! Wist je dat je na afloop van je Touch-Up behandeling een gratis Cosmo Repair Mask sample mee krijgt? Hoe leuk! Zien we je snel bij een van onze salons? Maak dan hier je afspraak

Vergeet niet jouw look te delen met @Cosmohairstyling #CosmoTouchUp  #CosmoHairstyling