5 redenen waarom je van je lunchpauze een beautybreak zou moeten maken

11 januari 2017

Door werkdrukte komt het nogal eens voor dat je de lunchpauze laat schieten en in alle haast je bammetje achter je bureau naar binnen werkt. Zonde, want zo’n rustmoment zorgt er juist voor dat je weer even nieuwe energie kunt opdoen. En hoe kun je je pauze nu beter besteden dan door een beautybreak in te lassen?

Bijtanken tijdens de drukte

Tijdens een achturige werkdag een pauze nemen is essentieel. Door jezelf zo’n moment van ontspanning te gunnen en éven niet aan werk te denken laad je jezelf namelijk weer even helemaal op om er daarna met volle moed tegen aan te kunnen. Wil je je lunchuur hélemaal in het kader van nieuwe energie besteden? Wij geven je 5 redenen waarom je tijdens je lunchpauze een beautybreak bij Cosmo Hairstyling zou moeten nemen.

1. Niets slurpt zoveel energie als een bad hairday. Als je haar niet meewerkt voel je je gewoonweg niet je sprankelende zelf en zit je toch een stuk minder zelfverzekerd in die belangrijke meeting. Daar moet dus iets aan gedaan worden.

2. Bij onze salons is een Cosmo Touch-up al voor €15 binnen 15 minuten gepiept. In slechts een kwartier tijd wordt je ‘bad hairday’ dus omgetoverd tot een perfect gestylde coupe, waarbij je kunt kiezen uit 9 stijlvolle looks. Iets meer tijd te besteden? Ga dan voor een full blow out behandeling.

3. Jezelf af en toe goed pamperen is bewezen goed voor je. Het reduceert stress, maakt je gelukkiger en verhoogt de waarde die je jezelf toekent. Een win-win, dus.

4. Alle Cosmo Hairstyling salons liggen super centraal. Dat betekent dat er naar alle waarschijnlijkheid er áltijd wel een bij je in de buurt zit (en je er dus zo bent).

5. De uitspraak ‘als je haar maar goed zit’ is er niet voor niets. Als je met een mooi gestylde haardos flaneert voel je je happier en dat straal je uit. Daarbij is het ook niet vervelend om te worden overladen met complimentjes.

Zien we je in je lunchpauze?