Dit wil je: Dé Koningsdag trends 2019

25 april 2019

Koningsdag staat al weer bijna voor de deur, so let’s get the party started! Bij Cosmo helpen we je een handje met welke looks je dit jaar kunt rocken. Benieuwd naar de Koningsdag trends van 2019? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

A little party never hurt anybody

Wat je dit jaar ook gaat doen met Koningsdag, een ding is zeker… feest is het overal! Met feestjes pakken we graag extra uit en met deze looks zit je sowieso goed.

We boxen ons er doorheen

Heb je een zware koningsnacht achter de rug? Dan raden we je zeker de Boxer Braid look aan. Met deze look heb je de hele dag geen omkijken meer naar je haar. Dit is een super stoere look die je zowel kunt rocken op een festival als op de vrijmarkt. Regen, zonneschijn of wind, deze look is onverwoestbaar! Tip: maak de vlechten een beetje messy om de look iets meer casual te maken.

Braids on top

Dit is een look die je ongetwijfeld veel gaat zien op festivals. Losse lokken en toch hangt het niet in je gezicht. Voor deze look maken we een top braid. Om de look helemaal af te maken zorgen we voor messy waves onder de knot. Niet alleen een super gave look maar ook nog eens handig wanneer je je geen zorgen wil maken over je wilde haren. Hoe rommeliger deze look is, hoe stoerder hij oogt. Met deze look ben je dus sowieso ready to party!

Who run the world?!

Precies, girls! En om die reden alleen al zouden we eigenlijk elke dag een kroon horen te dragen. We zijn tenslotte toch allemaal wel queens? Met Koningsdag is dit geoorloofd en hier maken we dan ook graag gebruik van!

Met deze look creëren we het idee van een kroon door het maken van een vlecht rondom het hoofd. Het leuke aan deze look is dat hij zowel volledig opgestoken gemaakt kan worden als half los. En we zullen je een geheim verklappen, deze look kan ook als het geen Koningsdag is. Als je je wil voelen als een queen, ga dan voor deze crown braid!

Cosmo Touch-up

Zelf niet gezegend met de skills om je haar perfect te stylen? Gelukkig hebben we bij Cosmo de Cosmo Touch-Up! Met deze service stylen we je in 15 minuten en dat voor 15 euro. Altijd handig natuurlijk maar voor een feestje toch even extra! Boek hier je afspraak.