How to: hoe houd je je haar mooi in de zomer?

02 juli 2019

Zon, zee- en chloorwater, allemaal dingen die je haar deze zomer krijgt te verduren. Wat kun je nou doen om je haar toch mooi en gezond te houden terwijl je wil genieten van de zomer? Wij hebben het belangrijkste voor je op een rijtje gezet en je leest het hier!

Summer has arrived!

En dat betekend lange dagen, hoge temperaturen, vakantie en verkoeling! Maar met al deze factoren die van invloed zijn op de gezondheid van je haar, hoe komen we de zomer door?! Wij hebben de perfecte oplossingen voor je op ene rijtje gezet! Met onze speciale zomerdeal zorg jij er voor Dat je haar goed beschermd is!

Olaplex No. 6

Dit product van Olaplex is een leave-in treatment. Hij kan gebruikt worden als stylingcreme maar daarnaast is het ook nog eens een bescherming voor het haar. Met de Olaplex No. 6geef je je haar de extra voeding die het in de zomer zo hard nodig heeft. Dit product versterkt, beschermt en hydrateert je lokken.

Sebastian Potion 9

Dit is een geweldig stylings- en verzorgingsproductin een. Het geeft je lokken een natuurlijke hold wat zorgt voor meer definitie in je haar. Dit dankzij de 9 verschillende botanische ingrediënten in dit product die je haar conditie ook nog eens verbeteren. Wat het mooie van dit product is? Het werkt tot wel drie dagen na behandeling door!

Fuente Rhassoul Leave-In Conditioner

Dit is een speciale leave-in conditioner met UV-filter.Dit beschermd je haar dus tegen al die warme zonnestralen. Het zorgt er voor dat je har eenvoudig door te kammen is en brengt souplesse in je lokken. Daarnaast sluit het na gebruik de haarschubben waardoor je een mooie gezonde glans over je haar krijgt.

Suncare for your hair

We hebben in verband met de zomer nu de perfecte deal bij Cosmo! Bescherm je haar met een van de bovenstaande producten nu voor slechts€25! Een echte musthave voor deze zomer! In de salon geven we je natuurlijk graag advies over welk product het beste past bij jouw haar. See you soon?

Te koop in onze salons

Maak je behandeling compleet met deze aanbevolen verzorgingsproducten!

Meer weten over onze producten? Raadpleeg een specialist in één van onze salons om advies!