Meet the new cosmo

06 augustus 2015

Ontspannen genieten van een latte en een hapje, terwijl je haar perfect gestyled wordt door topstylists: dat zijn de ingrediënten van het nieuwe Cosmo.

Een wellness beleving zoals je die eigenlijk alleen maar kent uit luxe spa’s en design dat de allure heeft van een boutique op fifth avenue. Voor wie een blik op onze nieuwe Cosmo salons werpt is het duidelijk: #cosmoisback.

 

BRAND NEW LOOK & FEEL

Naast een stylish design met wellness vibe staat bij onze brand new salons hoogstaande service centraal. Terwijl je relaxt met een kop verse muntthee of nipt van een glas bubbels word je naar wens voorzien van een gloednieuwe haircut, kun je kiezen voor een sprankelende color behandeling of kun je je laten verwennen met een complete wellness treatment. Een andere unieke service is de Cosmo Touch-up: een perfect gestylde look voor €15,- in 15 minuten.

 

DELIGHTERS AT COSMO

You’re always on the go, we get that. Daarom willen we jou en je haar graag van alle gemakken voorzien. Denk aan een phone charger, zodat tijdens je behandeling niet alleen je haar nieuwe energie krijgt, maar ook je favorite accessory. Een vers bereide coffee to go, zodat je na een bezoek aan Cosmo fris door kunt naar je volgende afspraak. Een Cosmo paraplu, om je perfectly styled hair te beschermen tegen de regen en een appel voor onderweg, because we want to keep you and your hair healthy.

 

BECAUSE WE LOVE TO MAKE YOU SHINE

De Cosmo professionals staan zes dagen per week klaar om klanten te voorzien van een unieke shine. De missie van Cosmo is dan ook even simpel als ambitieus. We willen heel Nederland hair aware maken, that’s because we love to make you shine!

Kom je snel langs in een van onze salons?