Must see: Dé festival looks van dit seizoen

02 juli 2019

Het festivalseizoen is in volle gang en hiervoor heb je de juiste looks nodig! Love is the greatest touch-up en dat is precies wat wij aan je haar geven, heel veel liefde. Hiermee creëren we de perfecte look voor ieder festival. Geen idee wat je met je haar moet? Wij hebben dé festival looks van dit seizoen voor je op een rijtje gezet en je vindt ze hier!

Good hair

It speaks louder than words en dat is precies wat we nodig hebben op een festival! Je dost jezelf helemaal uit zodat je er deze dag helemaal festival-proof uitziet. Hierbij is je haar natuurlijk super belangrijk. Maar wat kun je nou precies met je haar doen? Wij hebben dé festival looks van dit seizoen voor je op een rijtje gezet.

Wonderful Waves

Een extra volumeboost nodig of wil je gaan voor een natural look? Met de Wonderful Waves zit je goed! Deze look is classy maar toch speels. Wanneer je de hele dag buiten bent en de wind gaat door je haren krijg je een messy look. Met deze waves is dat geen probleem, je kunt ze messy dragen en dat maakt ze stoer! Waves zijn unstoppable net als jij wanneer je in je festival vibe zit.

Romatic Updo

Op zoek naar een look waarmee je ook op de zwoele zomeravonden de show steelt? Wij hebben de perfect solution, we stellen je voor aan de Romantic Updo! Deze vlecht zorgt er voor dat je haar volledig ingevlochten is, perfect dus wanneer je tot in de late uurtjes aan het dansen bent. Een voordeel van de Romantic Updo… Je haar is opgestoken waardoor het minder warm is. Ready om de hele dag in het zonnetje te dansen?!

The Bardot

Een look die je zowel messy als chique kunt dragen, geen probleem dus wanneer je de hele dag geen omkijken wil hebben naar je haar! We are talking about The Bardot. Met een volumineuze ponytail ben jij de hele dag ready to party! Want je weet het, good hair does not stay home!

Festival Fishtail

Een look die je ongetwijfeld veel gaat zien in verschillende soorten en maten. Een half opgestoken festival look is hot! We hebben het in dit geval over de Festival Fishtail. Een vissengraatvlecht in de voorste lokken van je haar en vervolgens half opgestoken. Hierdoor hangt je haar niet in je gezicht maar heb je toch nog je losse lokken. Perfect voor ieder festival!

Cosmo Touch-Up

Ideaal voor een festival of welk feestje dan ook! Met de Cosmo Touch-Up sta je na 15 minuten weer perfect gestyled buiten. Nooit meer in de stress over hoe je je haar moet doen. Wij regelen het voor je. In 15 minuten perfect gestyled.