Look we love: blonde balayage

07 maart 2016

Met de lente om de hoek begint het bij veel vrouwen weer te kriebelen om hun lokken wat lichter te laten maken. En dat lichter maken, dat kan op veel manieren. Een van onze favoriete lichte kapsels moet wel een blonde balayage zijn! Kijk snel mee.

Lichter met een Balayage

De balayage techniek is nog steeds super trending. Maar wat houdt een balayage nu precies in? Als je bij de kapper naar een balayage vraagt worden er door de lengtes van het haar vegen aangebracht. Afhankelijk van je basiskleur wordt ook de aanzet donkerder gemaakt. De aanzet moet echter niet veel donkerder zijn, omdat de balayage look wel lekker natural moet blijven ogen. Bespreek van tevoren met je stylist welk resultaat je wilt bereiken, zodat er een plan van aanpak kan worden gemaakt. Het proces van je haar lichter maken is er namelijk niet een die onderschat moet worden!

De mooiste blonde balayage looks

Zou je ook willen door middel van een balayage wat lichter willen gaan? Laat je hieronder alvast inspireren door de mooiste blonde balayage looks!

Overweeg jij ook een blonde balayage te nemen? Laat je dan door onze stylists uitgebreid adviseren of boek alvast je afspraak online.