Color make-over: The Cosmo Glow

15 augustus 2016

Bij Cosmo Hairstyling we’re all about color. Dat is natuurlijk vanzelfsprekend, we zijn tenslotte hair professionals en geloven dat met de nieuwste kleurtechnieken wij jou kunnen laten stralen! Negen lucky ladies werden uitgekozen om tijdens de Cosmo Color Shoot een make-over te ondergaan met een van onze speciaal ontwikkelde kleurtechnieken.

TOTAL COSMO COLOR

Met een Total Cosmo Color voorzien we het haar van een mooie nieuwe basiskleur die wordt verrijkt door een uniek kleur effect dat speciaal is ontwikkeld door onze hairexperts. Dit effect wordt aangebracht in de bovenlagen van het haar wat dan weer resulteert in een levendige haarkleur met diverse, speelse nuances. Je kunt kiezen uit drie verschillende Cosmo Color effecten, namelijk the Cosmo Paint, Blend of Glow technique. Hieronder lees je alles over het resultaat met de Cosmo Glow.

THE COSMO GLOW

Ideaal voor dit seizoen is het effect wat je bereikt met de Cosmo Glow techniek. Bij deze behandeling kan je rekenen op een sun kissed look met verfijnde highligts. Een speelse finish die het haar op een natuurlijke manier voller maakt en je kleur doet stralen.

CHARISSA

Charisse heeft van nature een donker blonde haarkleur. Door de verfijnde nuances die er ontstaan door de Cosmo Glow techniek is zijn haar haren op een subtiele manier opgelicht. Door meer volume in het haar te föhnen komen deze highlights nog beter uit. Hierdoor heeft zij een volle en luchtige look gekregen waarmee zij gegarandeerd op zal vallen deze zomer.

IRIS

Het steile haar van Iris kreeg meer body door haar kleur te verrijken met zachte highlights. Met een chocoladetint als basiskleur is er gezorgd voor meer diepte en vallen de lichtere kleurnuances nog beter op. Door meer volume in het haar te föhnen is gezorgd voor een speels effect.

Wil jij deze musthave Total Cosmo Color treatment ook eens uitproberen? Maak snel je afspraak online en laat je adviseren door een van onze stylisten.