Hier wil je bij zijn: het Color Event!

07 oktober 2016

Bij Cosmo zijn we kleur experts en dit willen we vieren en vooral aan je laten zien tijdens de National Color Week! Sinds 3 maanden zijn al onze stylisten Color Skilled ® certified, hierom organiseert Cosmo diverse Color Events waarbij jij kunt profiteren van professioneel en uitgebreid kleur advies en nog veel meer goodies. Ja echt, hier moet je bij zijn!

NATIONAL COLOR WEEK

Van 17 t/m 22 oktober is het National Color Week. Een week volledig in het teken van kleur en het beste advies voor jouw haar. Bij Cosmo weten we alles over de juiste verzorging, de mooiste kleuringen en de laatste trends zodat jij er dit najaar op je best uit kunt zien. Mooi en verzorgd haar is immers de beste look die jij jezelf kunt aanmeten. Tijdens deze week willen we onze kennis aan je laten zien. Deze kennis vieren we met een fantastische deal geldig van 17 t/m 22 oktober.

DE WERKING VAN OLAPLEX

Een kleurproces gaat gepaard met veel geduld en het juiste advies. Het resultaat is afhankelijk van de kwaliteit van je haar, de kleur die het op dat moment is en de kleur die je wenst. Met de juiste kennis (en die hebben wij bij Cosmo) kan hier goed op worden ingespeeld. Olaplex kan een perfecte toevoeging bieden voor je kleuring. In tegenstelling tot ‘‘normale’’ haarverf en kleuringen zorgt Olaplex ervoor dat zwavelverbindingen in het haar aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. De kleur blijft langer bewaard en Olaplex is geschikt voor vrijwel ieder haartype.

COLOR EVENTS

Krijg tijdens de speciale Color Events persoonlijk kleur en styling advies van onze professionals. Kom alles te weten over de juiste verzorging van je haar, de laatste trends op haargebied en welke look het beste bij je past. Dit alles wordt verwerkt in jouw persoonlijke Color Passport, waarmee je ook nog eens een korting krijgt voor een volgende kleurbehandeling. En dat is niet alles; verwacht een dag vol specials!

  • Bubbles & Bites
  • Free Cosmo Touch-up’s
  • WIN a fabulous goodiebag (t.w.v. €50!)
  • Krijg eigen Color Passport
  • De laatste trends op haargebied

SPECIAL DEAL: Op vertoon van je Color Passport krijg je t/m 30 oktober een totale basiskleur, kleureffect, Olaplex behandeling en Cosmo Touch-up voor maar €99!

AANMELDEN

De Color Events vinden plaats in diverse Cosmo Hairstyling salons door het hele land.Benieuwd naar een event bij een salon bij jou in de buurt? Zet jezelf aanwezig op hun Facebook event of meld je telefonisch aan. Nodig je vriendinnen uit en beleef een fantastische middag of avond in oktober. Wees er wel snel bij want vol = vol. Aanmelden is gratis.

See you there?

Aanmelden op FB:

Cosmo Amsterdam Tesselschadestraat
Cosmo Amsterdam Zuidas
Cosmo Dordrecht
Cosmo Eindhoven Rechtestraat
Cosmo Haarlem- Schalkwijk
Cosmo Huizen Kerkstraat
Cosmo Tilburg
Cosmo Utrecht Overvecht
Cosmo Woerden
Cosmo Zeist 1e hogeweg

Telefonisch:

Cosmo Alkmaar
Cosmo Amersfoort Grote Haag
Cosmo Amsterdam Noord
Cosmo Amstelveen
Cosmo Arnhem Presikhaaf
Cosmo Berkel & Rodenrijs
Cosmo Delft
Cosmo Ede
Cosmo Ermelo
Cosmo Gorinchem
Cosmo Gouda
Cosmo Hilversum
Cosmo IJmuiden
Cosmo Leiden
Cosmo Lisse
Cosmo Utrecht Biltstraat
Cosmo Zoetermeer