Cosmo Hair Color Trends

28 februari 2019

Heb jij de personality test al gedaan? Niks gaat boven het net van de kapper gevoel en uiteraard het altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Gelukkig sta je hierin niet alleen. Wij van Cosmo delen dit gevoel volledig met jou. Doe de personality test en pak jouw persoonlijke deal!

Zoals ieder jaar zijn er weer trends te zien. Deze keer hebben we stiekem gekeken bij de grote merken die deelnemen aan de Fashionweek. Weleens gedacht aan een van de onderstaande trends? Met jouw persoonlijke deal wordt dit wel heel verleidelijk. Sorry, not sorry!

Honey blonde

Tijdens de Fashionweek waren modellen met deze haarkleur in grote aantallen te spotten. Onder andere bij grote merken als Fendi, Celine en Saint Laurent was deze kleur in overvloed te zien. Niet zo gek als je het ons vraagt, de warme kleur oogt natuurlijk maar toch weer even anders. Ben je klaar voor een nieuwe kleur? Dan is honingblond een veilige maar modieuze keuze!

It’s bleached

Dit is het compleet tegenovergestelde van de hier boven genoemde look. In plaats van gaan voor een natuurlijke kleur zou je er voor kunnen kiezen je haar te laten blonderen. Dit is een gedurfde look die zeker niet voor iedereen weggelegd is. Voor het beste advies kun je natuurlijk altijd terecht bij een van onze stylisten.

Colour up

Naast een van de bovenstaande trends zou je ook kunnen kiezen voor iets compleet anders. Dit jaar kan en mag alles qua kleur. Ga je bijvoorbeeld voor Living Coral? Of kies je toch liever voor neon-invloeden? Dit jaar kan er op het gebied van kleur heel veel, dit was al te zien op de fashionweek. Je kunt er voor kiezen om je hele haar in een kleur te verven maar heb je wel eens gedacht aan highlights?

Peek-a-boo

Vind je een colour up look nou toch te gewaagd of wil je iets unieks maar je haar wel natural kunnen dragen op bijvoorbeeld je werk? Dan is de peak-a-boo trend echt iets voor jou! Met het peak-a-boo effect worden er in een lage zijscheiding een aantal kleuren ingezet. Op deze manier kun je de bovenste laag van je haar in een natuurlijke kleur behouden en deze laag over de gekleurde laag laten vallen.

GO FOR IT

Omdat wij begrijpen dat je jouw look altijd up-to-date wil hebben, ben je bij ons aan het goede adres voor persoonlijk advies.Wat vind jij nou echt belangrijk? Wij adviseren je graag en laten je stralend de deur uit gaan. Boek nu een afspraak & laat je inspireren!