Dit zijn de mooiste looks van The Blonde Days

24 april 2019

The Blonde Days zijn voorbij. Benieuwd naar de blonde trends en de resultaten? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet en je ziet ze hier!

Yes, we did this!

Op 17 en 18 april 2019 vonden The Blonde Days plaats. Deze dagen stonden volledig in het teken van blond haar en gaven we persoonlijk advies onder het genot van een hapje en een drankje én hadden we ook nog eens speciale deals. Met veel trots laten we je de kleurresultaten zien die gemaakt zijn tijdens The Blonde Days! Was jij ook aanwezig? Deel dan je look met #cosmohairstyling & #daretobeblonde!

Honey Blonde

Deze natuurlijke kleur is overduidelijk prachtig.

Wist je trouwens dat deze blonde kleur bijna bij iedere huidskleur past? Honey Blonde is dé perfecte middenweg van lichte en donkere tinten.

Silver Blonde

Deze zilverachtige kleur is een gedurfde keus en staat niet iedereen. Toch hebben we deze kleur tijdens The Blonde Days een flink aantal keer gezien.

De resultaten liegen er niet om en zijn werkelijk stunning. Trouwens, did you know? Deze platina-achtige look is één van de meest populaire looks van dit moment!

Sunkissed blonde

Wist je dat wanneer je veel in de zon bent geweest je haar oplicht? Met deze look creëren we dat zonnige effect in je haar zodat het nu al lijkt alsof je uren in de zon hebt gezeten.

Naked Blonde

Bij Cosmo zijn we natuurlijk experts op het gebied van kleur. Highlights zetten kunnen we dan ook als de beste en dat is te zien in de eindresultaten van deze look!

Wist je dat je blonde haar originally bestaat uit verschillende warme en koele tinten blond? Wanneer de juiste balans in deze warme en koele tonen gevonden wordt oogt deze kleur super natural. Niet gek dat we naked blonde zoveel gezien hebben tijdens The Blonde Days. Wat vind jij van de resultaten?

Missed it

Wil jij ook geen deal of feestje van Cosmo Hairstyling meer missen? Vergeet ons dan niet te volgen op Facebook en blijf op de hoogte van niet te missen deals en extra’s!