Dit zijn de 7 meest gepinde kapsels op Pinterest

26 januari 2017

Als je op zoek bent naar wat #hairspiration is Pinterest natuurlijk een waar walhalla. Van de gevlochten dubbele knot tot aan een cinnamon balayage: dit zijn de 7 meest gepinde kapsels op Pinterest.

We heart pinterest

We love Pinterest! En geef ons eens ongelijk: Pinterest is namelijk hét middel om eindeloos veel inspiratie op te doen voor je volgende kappersafspraak. Dus gingen wij eens na welke kapsels nu het meest populair zijn op onze favoriete go-to middel voor haarinspiratie.

1. lob met pony

Zoals we je al eerder vertelden is de lob hélemaal booming onder de celebs, maar ook op Pinterest is de look niet te stoppen. En dan met name deze lob met pony, die inmiddels duizenden keren is gepind.

2. natuurlijke lange waves

Natuurlijke lange waves als in deze foto wil iedereen wel. Niet gek dan ook dat deze look tot de populairste van Pinterest behoort.

3. Halflange balayage

Dat de balayage nog altijd razend populair bewijst deze veelvoudig gepinde foto wel. What a color!

4. Cinnamon balayage voor chocoladebruin haar

Ook deze chocoladebruine balayage voorzien van blonde en cinnamon highlights is een internationale hit op Pinterest.

5. Lang haar met ombre

En als er de afgelopen tijd een foto viral ging dan was het deze natural ombre wel.

6. Gevlochten dubbele knot

De gevlochten dubbele knot is dé look die momenteel trending is op Pinterest. Weer eens even iets anders dan de klassieke knot

7. DE BLORANGE

Een van de hotste haartrends voor 2017 gespot op Pinterest en ook Instagram is de ‘Blorange’. Deze variant op de Rose Gold look kent mooie heldere oranje tonen en is gemixt met lila. Durf jij het aan?

Wil jij ook shinen met een van deze ultrapopulaire Pinterest-kapsels? Kom dan snel langs bij een van onze salons of boek alvast je afspraak online!