Dit zijn de 5 redenen waarom je juist nú naar de kapper wil.

08 maart 2021

Mis jij in deze tijd ook de motivatie om je haar weer helemaal on-point te stylen? Er zijn immers een stuk minder gelegenheden om je mooi voor te maken. Tóch denken we dat je met een frisse look je ook een boost kunt geven aan je dag. Dit zijn onze 5 redenen om juist nú naar de kapper te gaan!

#1 Spiegeltje, spiegeltje…

Tijdens de lockdown heeft ons haar het zwaar gehad en hebben we allemaal last van een kapsel wat flink uit model is geraakt. Misschien is dat langere haar verrassend leuk, mits het wel mooi in model gaat zitten. Of misschien wil je graag weer terug naar je vertrouwde look! Tijd voor een bezoekje aan de salon dus. Want met mooi haar krijgt ook je zelfvertrouwen een nieuwe boost.  Cosmo Hairstyling helpt je hier graag bij. Wij willen namelijk dat je bij iedere spiegel die je (in huis) tegenkomt even stilstaat en jezelf mooi vindt! “Beauty makes us strong”, zeggen we niet voor niks!

#2 Say Cheese!

In coronatijden zijn online meetings niet meer weg te denken. Sommigen gebruiken het voor werk, sommigen voor school en anderen gewoon voor de lol. Feit is dat bijna iedereen vrijwel elke dag in een videocall zit, en zo niet: dan wordt er wel iets op social media geplaatst. Kortom: er zijn nog genoeg plekken waar we ons haar kunnen showen, dus grijp je kans en verras iedereen met een frisse coupe! Herkennen ze je daarna nog?

#3 Oh yes, wellness!

Okay, terwijl je haar helemaal wordt omgetoverd naar jouw wens, vinden wij het belangrijk dat jij even heerlijk kan ontspannen. Dat is nu meer welkom dan ooit, niet? Bij Cosmo krijg je daarom een uitgebreide hoofdmassage en kom je even echt tot rust. Zo verlaat je helemaal zen én met een prachtige nieuwe look de salon. Zien we je snel?

#4 In de lente…

Met een nieuw seizoen in aantocht voelen we ook de kriebels om onze look een flinke update te geven. Met zoveel mooie nieuwe trends kunnen we bij Cosmo niet wachten om je haren te voorzien van een frisse kleuring en de mooiste cut. Wedden dat jij straks met een dosis nieuwe energie de deur weer uit loopt?

#5 Tips & tricks

Heb jij al een afspraak staan? Fijn! Onze stylisten staan voor je klaar en geven je in de salon graag een persoonlijk advies om je haar ook thuis mooi te houden. Daarnaast weten we alles over de laatste hairtrends en kunnen we niet wachten om je te inspireren!

 

Heb jij na het lezen van deze blog zin gekregen om naar de kapper te gaan? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak bij een van onze salons.

 

Wij houden ons in de salons aan de coronamaatregelen en vragen je om deze in acht te nemen. Lees hier ons corona protocol.